آریاساسول در آبان اوج گرفت؛ جهش ۳۱ درصدی تولید و رشد پایدار فروش

عملکرد آبان ماه شرکت پلیمر آریاساسول از رشد چشمگیر تولید و افزایش فروش نسبت به مهر ۱۴۰۴ حکایت دارد؛ رشدی که جایگاه این شرکت را در بازار محصولات پلیمری تقویت‌تر می‌کند.

به گزارش پایگاه خبری اقتصاد جوان، گزارش عملکرد آبان‌ماه شرکت پلیمر آریاساسول نشان می‌دهد این شرکت توانسته است در دومین ماه پاییز ۱۴۰۴، تولید و فروش خود را به‌طور محسوسی افزایش دهد.

بر اساس اعلام روابط‌عمومی شرکت، آریاساسول در آبان‌ماه با تولید ۱۷۲ هزار تن انواع محصولات، نسبت به ماه مهر ۳۱ درصد رشد ثبت کرده است. همچنین میزان فروش شرکت در این ماه به ۸۸ هزار تن رسید که ۹ درصد بیشتر از عملکرد مهرماه بود.

در بخش مالی نیز آریاساسول طی آبان‌ماه ۵۰ هزار میلیارد ریال فروش داشته که بیانگر رشد ۶ درصدی نسبت به ماه گذشته است. مجموع فروش شرکت از ابتدای سال تا پایان آبان ۱۴۰۴ نیز به ۳۹۵ هزار میلیارد ریال رسیده که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل ۳۴ درصد افزایش نشان می‌دهد.

اقتصاد جوان نیوز دارای مجوز به شماره 86948 از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است. این پایگاه خبری از سال 1399 آغاز بکار کرده و هم اکنون از پرمخاطب ترین پایگاه های خبری در حوزه اقتصاد محسوب می شود. این پایگاه خبری زیر نظر مستقیم هیات عالی نظارت بر مطبوعات قرار دارد.

اطلاعات تماس

تمامی حقوق محتوای سایت برای اقتصاد جوان محفوظ است.