آغاز همکاری‌های اقتصادی ایران و تاجیکستان از شیراز؛ اشتراکات تمدنی زمینه‌ساز توسعه روابط دو کشور

در آیین اختتامیه اجلاس کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی ایران و تاجیکستان مطرح شد:  آغاز همکاری‌های مشترک استان فارس و تاجیکستان از شیراز/ امضای تفاهم نامه زمینه‌ساز گسترش و رونق همکاری‌ها میان ایران و تاجیکستان است

استاندار فارس گفت: اشتراکات بسیار زیاد بین ایران و تاجیکستان و حضور در یک منطقه تمدنی واحد، زمینه‌ساز تسهیل، تعمیق و توسعه روابط ۲ کشور طی دهه اخیر بوده است.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری اقتصاد جوان، حسینعلی امیری در آیین اختتامیه هفدهمین اجلاس کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی جمهوری اسلامی ایران و جمهوری تاجیکستان که با حضور وزیر نیرو و وزیر انرژی و ذخایر آبی جمهوری تاجیکستان برگزار شد، اظهار کرد: طی دو روز گذشته میزبان هیئت بلند پایه مقامات تاجیکستان و هیئت همراه بودیم که تبادل تجربیات برای ما مایه فخر و مباهات بود.

وی ضمن قدردانی از دکتر علی آبادی وزیر نیرو که موافقت نمودند تا اجلاس کمیسیون مشترک ایران و جمهوری تاجیکستان به میزبانی فارس و در شیراز برگزار شود، تصریح کرد: این اجلاس و به دنبال آن بیانیه مشترک آن به امضا نمایندگان وزیر نیرو و وزیر ذخیره انرژی و ذخایر آبی تاجیکستان رسید.

نماینده عالی دولت در استان فارس افزود: باتوجه به مشترکات فرهنگی، تاریخی و دینی و پیوستگی هایی که وجود دارد و همواره دو کشور در حوزه ایران فرهنگی تعریف می شوند و در حوزه کشورهای عضو نوروز قرار دارند، امید است امضای این تفاهم نامه‌ها منجر به اقدامات عملیاتی در حوزه های مختلف که درباره آنها بحث و گفت و گو شد، قرار  گیرد.

استاندار فارس گفت: اشتراکات بسیار زیاد بین ایران و تاجیکستان و حضور در یک منطقه تمدنی واحد، زمینه‌ساز تسهیل، تعمیق و توسعه روابط ۲ کشور طی دهه اخیر بوده است.

امیری همچنین در این نشست، از گروه دوستی ایران تاجیکستان برای اعلام حمایت مجلس شورای اسلامی  از این نشست قدردانی و ابراز امیدواری کرد: به زودی شاهد عملیات اجرایی مفاد تفاهم نامه امضا شده باشیم تا رونق و پیشرفت اقتصادی دو‌ کشور در حوزه های مورد توافق صورت گیرد.

در پایان این نشست اعلام شد که زمان برگزاری جلسات کمیته پیگیری در تهران و دوشنبه از طریق کانال‌های دیپلماتیک هماهنگ می‌شود.

این تفاهم‌نامه  ، در دو نسخه فارسی و تاجیکی با اعتبار یکسان، به امضای طرفین رسید.

هفدهمین اجلاس کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی ایران و تاجیکستان از روز دوشنبه با حضور وزیر انرژی و ذخایر آبی تاجیکستان در شیراز آغاز به کار کرده است.

اقتصاد جوان نیوز دارای مجوز به شماره 86948 از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است. این پایگاه خبری از سال 1399 آغاز بکار کرده و هم اکنون از پرمخاطب ترین پایگاه های خبری در حوزه اقتصاد محسوب می شود. این پایگاه خبری زیر نظر مستقیم هیات عالی نظارت بر مطبوعات قرار دارد.

اطلاعات تماس

تمامی حقوق محتوای سایت برای اقتصاد جوان محفوظ است.