به گزارش اقتصاد جوان ، حمیدرضا خان محمدی در این مراسم با بیان اینکه خیرین بزرگوار مدرسه ساز، چون شمع روشنی بخش پیشتاز توسعه و پیشرفت کشور هستند، اظهار داشت: حضور خیرین در عرصههای مختلف وجود دارد اما خیرین مدرسه ساز رنگ و بوی دیگری دارند. وجود خیرین باعث دلگرمی ماست و برکت و اثر ارزشمند حضورشان را به وضوح می بینیم چرا که جریان دانایی در مدرسه ایجاد می شود و به دنبال آن آبادی به وجود می آید.
وی ضمن تقدیر از مشارکت خیرین و اقدامات جامعه خیرین مدرسه ساز، بیان داشت: خیرین مبنایی ترین و ارزشمندترین کار را انجام میدهند. باید مرام و مشی خیرین سرلوحه ما و دانش آموزان باشد. وقتی که نام خیّر بر مدرسه نهاده می شود یک فرهنگ را هم با خودش می آورد و اثراتش بر تربیت بیشتر است.
رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور با تاکید بر ضرورت ساخت و تجهیز مدارس با بهترین امکانات، گفت: برای ایران قوی و آباد باید مدارس قوی داشته باشیم. اگر میخواهیم آینده روشنی داشته باشیم باید امروز با تلاش و برنامهریزی مسیر رشد و آبادانی را از مدارس شروع کنیم و مشی پهلوانی و جوانمردی و ایران دوستی در مدارس مشق شود.
معاون وزیر آموزش و پرورش با اشاره به روند پرشتاب مدرسهسازی در کشور، گفت: طی شش ماه گذشته بیش از ۱۰۰۰ کلاس درس در زیر بنایی بالغ بر ۱۰۰ هزار مترمربع فقط در استان تهران ساخته شده است که نمونه ای از تلاش خیرین، مدرسه سازان و همه عزیزان است.
وی به تاثیرات مختلف ساخت و فعالیت مدرسه در حوزههای مختلف اشاره کرد و افزود: اقتصاد مدرسه، اقتصاد پایداری است چرا که طبق برآوردها هر مدرسه ۷۰۰ فرصت اشتغال را با واسطه و بیواسطه به همراه می آورد.
معاون وزیر آموزش و پرورش با ابراز خرسندی از رضایت و خوشحالی دانش آموزان در برخورداری از فضای آموزشی با نشاط و زیبا، تصریح کرد: معماری، فضا و تجهیزات مناسب همه در یادگیری موثر است. باید رضایت و لبخند دانش آموزان و اولیا را داشته باشیم و به جهان نشان دهیم که با وجود همه مشکلات امید در این کشور جاری است.
ناصر قفلی رئیس جامعه خیرین مدرسه ساز کشور نیز در این مراسم، طی سخنان کوتاهی ضمن تشکر از آقای سیاوش زرازوند خیّر پروژه گفت: ویژگی متمایز مدرسه خیری این است که دانش آموزان این مدارس همیشه دوست دارند در مسیر خیر حرکت کنند و این حرکت استمرار می یابد.