در چهارمین پاسداشت هنر و ادبیات انقلاب اسلامی که صبح امروز ۱۱ خرداد برگزار شد، از تقریظ رهبر معظم انقلاب بر کتاب «روحالله» نوشته هادی حکیمیان رونمایی شد.
به گزارش پایگاه خبری اقتصادجوان ، در چهارمین پاسداشت هنر و ادبیات انقلاب اسلامی صبح امروز (یکشنبه 11 خرداد 1404) طی مراسمی در یک نشست پژوهشی در مؤسسه پژوهشی فرهنگی انقلاب اسلامی با حضور نویسنده کتاب و جمعی از کارشناسان و پژوهشگران، تقریظ حضرت آیتالله خامنهای بر کتاب «روحالله» منتشر شد.
متن تقریظ رهبر انقلاب اسلامی بر این کتاب بهشرح زیر است:
«بسمه تعالی
ــ این کتاب توانسته است چهرهای نزدیک به واقع از امام خمینی ترسیم کند؛ خردمندی، دوراندیشی، ایمان ناب، اخلاص در عمل، ارادهی پولادین، باور ژرف به گفته و عمل و هدف خود، شجاعت بینظیر، دانش گسترده، روح لطیف و زلال، امید و اعتماد به خدا… و البته ویژگیای دیگری هم هست که این نویسنده به آن دست نیافته است، امام خمینی در این کتاب ــ بحقّ ــ رهبری بزرگ و بینظیر است که باور او به مردمش، نیمی از محصول کار او را تشکیل میدهد.
من هم مانند نویسنده میگویم: خدا خمینی را تا ظهور حضرت مهدی ارواحنا فداه برای اسلام و مسلمین نگهدارد.
مطالعه این کتاب برای نسل جوان ما بسیار سودمند است.
مرداد 1403»