صمیمی با پیشکسوتان ورزش کشتی

 

در بانک ملی ایران قهرمانان نام‌آور و بزرگی در رشتۀ کشتی داشته‌ایم که عضو تیم ملی ایران هم بوده‌اند. قهرمانانی همچون زنده یاد جابر عباس زاده، امیرهوشنگ سلیمانی، مهدی مراد گنجه که همگی عضو تیم ملی کشتی بودند. به مناسبت هفده  دی ماه ، سالروز درگذشت جهان پهلوان غلامرضا تختی، با دو تن از قهرمانان و پیشکسوتان ورزش کشتی بانک ملی ایران علی منتظری و ابراهیم مرتضایی گپ و گفتی داشتیم که در ادامه خلاصه آن را خواهید خواند.

ورزش در بانک ملی ایران سابقه ای دیرینه و همپای تاسیس این بانک بزرگ دارد. قهرمانان زیادی در رشته های مختلف ورزشی در این بانک پا به منصه ظهور گذاشته اند که اکنون نیز پس از گذشت سال های متمادی همچنان نام و یادشان به نیکویی بر سرزبان هاست. از جمله این قهرمانان، کشتی گیرانی بودند که علاوه بر خدمت در بانک، اوقات فراغت را صرف ورزش و اعتلای هر چه بیشتر نام بانک ملی ایران در میادین ورزشی کرده اند.  ابراهیم مرتضایی یکی از قهرمانان و کشتی گیران باسابقه و بازنشسته بانک ملی است. شروع ورزش او سال 1344 شمسی با ورزش کشتی بوده و سال هاست برای ترویج ورزش کشتی تلاش می کند. مرتضایی معتقد است که بانک ملی ایران با توجه به اصالت و قدمت آن از ظرفیت عظیم نیروی انسانی برخوردار است که با ترویج ورزش و ارتقای انگیزه و شادابی نیروی انسانی، می توان بهترین بهره وری را از آن را در عرصه های ورزشی شاهد بود. آرزویش این است که تیم کشتی بانک ملی ایران سرآمد ورزش کشتی در کشور باشد.

علی منتظری متولد 1332 شمسی است. از سال 1349 شمسی ورزش کشتی را شروع کرده و برادر بزرگش، مشوق او برای ورود به این ورزش بوده است. او مسابقات حرفه ای را از مسابقات آموزشگاه‌ها آغاز کرده است یعنی همان جایی که معمولا قهرمانان تمام رشته‌ها از آنجا شروع می‌کنند. بعد از آن چند مرحله در مسابقات قهرمانی تهران، قهرمانی کشور در سال‌های 1350 و 1351 شمسی و همچنین در تیم ملی ایران حضور فعال داشته است. او دلیل علاقه اش به کشتی را وجود اسطوره‌هایی همچون زنده یاد غلامرضا تختی و تقویت روحیه فروتنی و افتادگی در این ورزش می داند.

منتظری در سال های اخیر و درکسوت مربیگری، بیشترین هم و غمش را برای ترویج رویکرد کشتی مدرن مصروف داشته و تمام توان و کوشش خود را در جهت آموزش اصول نوین کشتی، بدنسازی مدرن و اصول تربیت بدنی علمی به کار گرفته ‌است. وی از سال 1359 شمسی به شغل مربیگری به صورت حرفه ای روی آورده، مدتی هم در سالن کشتی بانک ملی مشغول به آموزش بوده است و اکنون در خانه کشتی شمیرانات مربیگری می کند. از دیگر سوابق  او می توان به قهرمانی مسابقات کشتی فرنگی تهران سال 1350 شمسی، قهرمانی مسابقات کشوری سال های 1351 و 1352 شمسی ، قهرمانی در مسابقات قهرمانی تهران و باشگاهای عمومی،عضویت در تیم ملی در سال های 1353 و 1354 ، قهرمانی در مسابقات بین المللی  نیرو سال 1355 ، نایب قهرمان در مسابقات بین المللی سال 1356، دبیر فرنگی فدراسیون کشتی در زمان تصدی گری آقای محمد خرمی اشاره کرد. او همچنین مربی تیم ملی در جام کورنیانو رومانی و جام 22 بهمن هم بوده و دارای مدرک مربیگری درجه یک فدراسیون کشتی جمهوری اسلامی ایران و  مربیگری بین المللی فدراسیون جهانی کشتی (فیلا) است. به نظر وی، کارنامه  ورزش کشتی در بانک ملی ایران بسیار درخشان بوده و بارها در میادین ورزشی خوش درخشیده است.

 

اقتصاد جوان نیوز دارای مجوز به شماره 86948 از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است. این پایگاه خبری از سال 1399 آغاز بکار کرده و هم اکنون از پرمخاطب ترین پایگاه های خبری در حوزه اقتصاد محسوب می شود. این پایگاه خبری زیر نظر مستقیم هیات عالی نظارت بر مطبوعات قرار دارد.

اطلاعات تماس

تمامی حقوق محتوای سایت برای اقتصاد جوان محفوظ است.