به گزارش تجارتنیوز، شرکت مدیریت دارایی بیت وایز اعلام کرده است که مجوز دو ETF آتی اتریوم این شرکت صادر شده است و معاملات این صندوقها از دوم اکتبر سال جاری آغاز میشود.
همچنین، این شرکت درخواست مجوز ETF اسپات بیت کوین خود را تغییر داده و مجدد به کمیسیون بورس و اوراق بهادار ارسال کرده است.
عرضه صندوقهای جدید ETF اتریوم
شرکت مدیریت دارایی بیت وایز اعلام کرده است که زمان آغاز معاملات صندوق ETF استراتژی آتی اتریوم این شرکت مشخص شده است. عرضه این صندوقها، به سرمایهگذاران امکان دسترسی به بازار آتی اتریوم شیکاگو را میدهد.
مدیر ارشد این شرکت درباره آغاز عرضه این صندوقها گفت :«اتریوم فرصت ایجاد پرتفوی سرمایهگذاری گستردهتری را نسبت به بیت کوین، برای کاربران فراهم خواهد کرد. برخی از سرمایهگذاران اتریوم را بهعنوان جایگزینی برای بیت کوین میبینند و برخی باور دارند که اتریوم پتانسیل رشد سرمایه را برای آنها فراهم میکند.»
ETF رمزارزی؛ بحث داغ بازار ایالات متحده آمریکا
رقابت برای عرضه صندوق اسپات بیت کوین در آمریکا، توجه بسیاری از افراد را به خود جلب کرده است، چرا که اولین شرکتی که موفق به دریافت مجوز این نوع صندوق در ایالات متحده شود، میتواند سود هنگفتی را بدست آورد. در حال حاضر، 10 شرکت درخواست خود برای ETF اسپات بیت کوین را به این کمیسیون ارسال کردهاند. از طرفی، بسیاری از شرکتهایی که درخواست ETF اسپات بیت کوین را ثبت کردهاند، وارد رقابت برای ETF اتریوم نیز شدهاند.
شرکتهای بیت وایز، بلک راک، والکری همگی در انتظار تایید ETF اسپات بیت کوین توسط کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا هستند. این کمیسیون تصمیم گرفته است تا بررسی فرآیند این صندوقها را بهتعویق بیندازد. همچنین، با زمزمههای تعطیلی دولت آمریکا، بررسی پرونده ETFهای اسپات بیت کوین میتواند بار دیگر به تعویق بیفتد.
تاثیر تایید ETF اسپات بیت کوین
بر اساس گزارش جدیدی که توسط تحلیلگران شرکت Bernstein منتشر شده است، آغاز معاملات ETF اسپات بیت کوین میتواند باعث ایجاد تقاضایی به بزرگی 600 میلیارد دلار در بازار کریپتو شود. این رقم، دو برابر ارزش بازاری فعلی بازار بیت کوین است. پذیرش این نوع صندوق در ایالات متحده میتواند تحول بزرگی در بازار کریپتو ایجاد کند و به سرمایهگذاران این فرصت را دهد تا از طریق روش قانونی، به سرمایهگذاری در بیت کوین دسترسی داشته باشند. با این وجود، باید در نظر داشت که این رقم تنها نوعی تخمین است و میزان واقعی ارزش احتمالی تزریق سرمایه به این بازار، به عوامل متعددی مانند پویایی بازار، استراتژی شرکتها و واکنش نهادهای تنظیمکننده بستگی خواهد داشت.