مرکز مبادله طلا و ارز اعلام کرد: میزان تامین ارز امسال از ۱۳.۵ میلیارد دلار عبور کرد

مرکز مبادله طلا و ارز ایران اعلام کرد: از ابتدای سال جاری (۱ فروردین ۱۴۰۴) تا روز چهارشنبه ۱۱ تیر، مجموعاً ۱۳ میلیارد و ۵۶۵ میلیون دلار ارز از سوی بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران برای تأمین نیازهای ارزی واردات کالاهای اساسی، دارو، نیازهای صنایع و تقاضای خدماتی تخصیص یافته است.

به گزارش پایگاه خبری اقتصاد جوان ،  از ابتدای سال ۱۴۰۴ تا ۱۱ تیرماه، ۱۳ میلیارد و ۵۶۵ میلیون دلار از سوی بانک مرکزی برای واردات کالای اساسی و دارو، صنایع و نیازهای خدماتی تامین ارز شده است.

 ۱۰ میلیارد و ۳۲۵ میلیون دلار از ارز تامین شده به گروه تجاری و بازرگانی تخصیص داده شده است.

واردات کالاهای اساسی و دارو نیز ۲ میلیارد و ۹۱۵ میلیون دلار ارز را به خود اختصاص داده است.

اقتصاد جوان نیوز دارای مجوز به شماره 86948 از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است. این پایگاه خبری از سال 1399 آغاز بکار کرده و هم اکنون از پرمخاطب ترین پایگاه های خبری در حوزه اقتصاد محسوب می شود. این پایگاه خبری زیر نظر مستقیم هیات عالی نظارت بر مطبوعات قرار دارد.

اطلاعات تماس

تمامی حقوق محتوای سایت برای اقتصاد جوان محفوظ است.