ممنوعیت وی چت در دستگاه های دولتی کانادا

به گزارش پایگاه خبری اقتصاد جوان نیوز ، جدیدترین ممنوعیت که پس از اعلام، بلافاصله اجرایی شد، علیه سازنده برنامه آنتی ویروس روسی «کسپرسکی لَبز» هم اعمال شد. پیش از این کانادا اقدام مشابهی را علیه اپلیکیشن ویدئویی تیک‌تاک انجام داده بود.

ممنوعیت وی چت در دستگاه‌های دولتی کانادا

هیات خزانه‌داری کانادا که بر دستگاه دولتی نظارت دارد، در بیانیه‌ای اعلام کرد: مدیر ارشد اطلاعات کانادا تشخیص داده که وی‌چت و مجموعه برنامه‌های کسپرسکی، سطح غیرقابل قبولی از ریسک را برای حریم خصوصی و امنیت دارند.

در این بیانیه آمده است: در دستگاه‌های قابل حمل، روش‌های جمع‌آوری داده‌های هر دو برنامه «دسترسی قابل توجهی» به محتویات دستگاه فراهم می‌کند. با این حال، هیچ مدرکی مبنی بر به خطر افتادن اطلاعات دولتی وجود ندارد.

کاربران تلفن‌های همراه دولت کانادا، باید این اپلیکیشن‌ها را حذف کنند و در آینده از دانلود این اپلیکیشن‌ها جلوگیری می‌شود.

وی‌چت یکی از محبوب‌ترین اپلیکیشن‌های جهان است و اغلب به عنوان ترکیبی از فیس‌بوک، توییتر، اسنپ‌چت و پی‌پال در یک اپلیکیشن توصیف می‌شود. این اپلیکیشن بیش از یک میلیارد کاربر دارد که اکثر آنها در سرزمین اصلی چین هستند و از این شبکه اجتماعی برای انجام تقریبا همه امور خود از سفارش مواد غذایی گرفته تا رزرو کلاس یوگا و پرداخت قبوض، استفاده می‌کنند.

دولت کانادا در فوریه تحت تاثیر نگرانی‌های امنیت سایبری، اپلیکیشن تیک‌تاک که متعلق به شرکت چینی بایت دنس است را در  تلفن‌های همراه دولتی ممنوع کرد.

آمریکا و هم‌پیمانانش، نگرانی‌های مشابهی را ابراز کرده‌اند مبنی بر این که تیک‌تاک یا بایت دنس ممکن است از سوی دولت چین وادار شوند اطلاعات شخصی کاربران تیک‌تاک را تسلیم کنند.

یینتائو یو، کارمند سابق بایت دنس مدعی شده است حزب کمونیست چین پیش از این به اطلاعات کاربران تیک‌تاک به شکل گسترده و برای اهداف سیاسی، دسترسی داشته است. این ادعا که تیک‌تاک آن را رد کرده است در ماه مه، در راستای پرونده فسخ نادرست کار در کالیفرنیا مطرح شد.

وی‌چت نسبت به تیک تاک، در سال میلادی گذشته کمتر هدف دولت‌های جهان قرار گرفت زیرا بیشتر در میان کاربران چینی زبان محبوبیت دارد.

بر اساس گزارش شبکه سی‌ان‌ان، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور وقت آمریکا در اوت سال ۲۰۲۰ تلاش کرد وی‌چت را به همراه تیک‌تاک ممنوع کند اما دادگاه مانع اجرای این فرمان شد. سپس، جو بایدن، رئیس جمهور فعلی آمریکا، فرمان‌های دوران ترامپ را لغو کرد.

اقتصاد جوان نیوز دارای مجوز به شماره 86948 از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است. این پایگاه خبری از سال 1399 آغاز بکار کرده و هم اکنون از پرمخاطب ترین پایگاه های خبری در حوزه اقتصاد محسوب می شود. این پایگاه خبری زیر نظر مستقیم هیات عالی نظارت بر مطبوعات قرار دارد.

اطلاعات تماس

تمامی حقوق محتوای سایت برای اقتصاد جوان محفوظ است.