به گزارش خبرنگار ورزشی پایگاه خبری اقتصاد جوان نیوز فرشید شیرکوند ، وزارت ورزش و جوانان در راستای ساماندهی سبکها و رشتههای رزمی در شهریورماه سال جاری در نامهای به فدراسیون انجمن ورزشهای رزمی از جدایی تمام سبکهای رزمی تحت عنوان جوجیتسو از این فدراسیون و فعالیت زیر نظر انجمن جوجیتسو JJIF و تحت پوشش و نظارت فدراسیون انجمنهای ورزشی خبر داد.
نامهای که با امضای سیدمحمد پولادگر معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفهای وزارت ورزش و جوانان و خطاب به یوسف بهتری رئیس انجمنهای ورزشهای رزمی نوشته شد و در رسانهها نیز منتشر شد. (تصویر زیر)
با وجود این، شنیده میشود که مسئولان فدراسیون انجمنهای ورزشهای رزمی در هفتههای گذشته با حضور در شورای برونمرزی وزارت ورزش و جوانان مجوز اعزام سبک جوجیتسوی برزیلی در یک رویداد بینالمللی را دریافت کردهاند.
درخواست صدور مجوز این اعزام با ارائه دعوتنامهای صورت گرفته است که گفته میشود مربوط به سال گذشته بوده و با عنوان حضور در مسابقات جهانی جوجیتسوی برزیلی رخ داده است، در حالی که رویداد مدنظر مسئولان فدراسیون انجمنهای ورزشهای رزمی، مسابقات WORLD PRO است که زیر نظر یک کمپانی خصوصی با نام AJP Tour (ابوظبی جوجیتسو پروفشنال تور) همهساله با حضور آکادمیهای جوجیتسوی عضو این سازمان برگزار میشود،
این در حالی است که مسابقات جهانی جوجیتسو که زیر نظر فدراسیون جهانی این رشته برگزار میشود، از تاریخ 6 تا 17 آبان در ابوظبی امارات با حضور 1600 ورزشکار از 63 کشور جهان برگزار میشود و تیم ملی جوجیستو که زیر نظر انجمن جوجیتسوی JJIF ایران و تحت نظارت فدراسیون انجمنهای ورزشی فعالیت میکند نیز بهعنوان نماینده کشورمان در مسابقات حضور خواهد داشت، انجمنی که زیر نظر شورای المپیک آسیا فعالیت میکند و این رشته در بازیهای آسیایی نیز حضور دارد، تورنمنت WORLD PRO نیز چند روز پس از این مسابقات برگزار میشود.
در سازمان AJP، آکادمیهای دیگری نیز از ایران عضو هستند و ورزشکاران این آکادمیها هم بدون دریافت مجوز از شورای برونمرزی هرساله با هزینه شخصی در مسابقات شرکت میکنند و در رویداد مدنظر سال جاری نیز ثبتنام کردند. از طرف دیگر در جلسه شورای برونمرزی، این سبک بهعنوان تیم ملی جوجیتسوی برزیلی ایران برای حضور در رویداد جهانی معرفی شده است که این موضوع با توجه به دستورالعمل ساماندهی سبکها بسیار عجیب است، حتی در سایت مسابقات نهتنها مقابل این سبک بلکه مقابل دیگر آکادمیها از عنوان تیم ملی استفاده نشده و تنها نام آکادمیها ذکر شده است.
با همه این توضیحات، صدور مجوز از سوی شورای برونمرزی خلاف نامه دستورالعمل ساماندهی سبکهای رزمی تحت فعالیت جوجیتسو از سوی معاونت توسعه ورزش قهرمانی و حرفهای وزارت ورزش و جوانان برای فدراسیون انجمنهای ورزشهای رزمی باعث ایجاد سؤالاتی شده است، شورایی که خلاف دستورالعمل معاونت قهرمانی در این مورد خاص عمل کرده است. باید دید در جلسه شورای برونمرزی شخص سیدمحمد پولادگر نیز حضور داشته است یا در غیاب معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفهای وزارت ورزش و جوانان این مجوز صادر شده است؟
شنیده میشود برای اعزام این تیم نیز فدراسیون انجمنهای ورزشهای رزمی هیچ هزینهای در نظر نگرفته است و هر ورزشکار قرار است هزینههای اعزام خود را پرداخت کند.
خبرنگار تسنیم با وجود پیگیریهای بسیار و تماسهای فراوان موفق به دریافت توضیح از سوی آرش فرهادیان مدیرکل امور مشترک فدراسیونهای ورزشی وزارت ورزش و جوانان نشد، با وجود این، خبرگزاری تسنیم همچنان آماده شنیدن توضیحات مسئولان وزارت ورزش و جوانان، فدراسیون انجمن ورزشهای رزمی، انجمن جوجیتسو JJIF و فدراسیون انجمنهای ورزشی در خصوص سرنوشت فعالیت سبکهای جوجیتسو و همچنین موضوع مدنظر است.
انتهای پیام/+