• امروز : یکشنبه - ۱۴ خرداد - ۱۴۰۲
2

پیش بینی بورس سه شنبه ۲۳ اسفند ۱۴۰۱ / بازار سهام در تله حقوقی ها

  • کد خبر : 5643
  • ۲۳ اسفند ۱۴۰۱ - ۹:۲۸
پیش بینی بورس سه شنبه ۲۳ اسفند ۱۴۰۱ / بازار سهام در تله حقوقی ها
شاخص کل بورس طی هفته جاری، روندی نزولی را طی کرده است. هر چند این روند در برخی روزها شتاب چندانی نداشته اما با این حال برخی معامله‌گران را در لاک دفاعی فرو برده است. اکنون این سوال مطرح است که آیا بازار روز سه‌شنبه را هم در مسیر کاهشی خواهد پیمود؟

به گزارش پایگاه خبری اقتصاد جوان نیوز ، معاملات بورس روز دوشنبه در حالی رقم خورد که شاخص کل در جهت روز گذشته خود گام برداشت اما با شتاب کمتری مسیر نزولی را پیمود؛ بر همین اساس نماگر اصلی تالار شیشه‌ای با افت هزار و ۵۷۱ واحدی که معادل ۰٫۰۹ درصد این شاخص است، رو‌به‌رو شد و در ارتفاع یک میلیون و ۷۸۱ هزار واحدی به کار خاتمه داد.

شاخص کل هم‌وزن نیز همسو با شاخص کل رفتار کرد و با کاهش ۰٫۱ درصدی به سطح ۵۳۹ هزار و ۱۰۴ واحدی رسید. گفتنی است تابلو بورس اوراق بهادار تهران، حجم معاملات روز دوشنبه را ۱۱ میلیارد و ۳۰۰ میلیون و ارزش معاملات را پنج هزار و ۳۶۰ میلیارد تومان نشان می‌دهد.

https://tasvir.yektanet.com/media/iframes/Hyt/14tI/1a_A/468f76b3e3104cf3b4a2482e08b91210.html

روز دوشنبه شاخص کل فرابورس هم ۱۱ واحد افت کرد و در سطح ۲۲ هزار و ۷۰۷ واحدی قرار گرفت. در این بازار نمادهای بپاس، وسپهر، توریل، وسپهر، دی و کوثر بیشترین تاثیر منفی را در شاخص کل داشتند. در همین حال، آریا، فزر، کزغال، شراز، دماوند، بجهرم و کلر بیشترین تاثیر مثبت را در شاخص فرابورس داشتند.

ورود و خروج پول حقیقی

بررسی آمار مالکیت افراد حقیقی حکایت از خروج سرمایه حقیقی‌ها از بازار سهام داشت. شاخص ورود و خروج سرمایه در پایان بورس روز دوشنبه، خبر از خروج ۱۱۳ میلیارد تومانی پول از بورس می‌دهد.

پیش‌بینی بورس سه‌شنبه

روز دوشنبه ارزش معاملات خرد، اتفت دوباره‌ای را ثبت کرد. در جا زدن ارزش معاملات خرد زیر ۱۰ هزار میلیارد تومان معمولا نشانه وضعیت رکودی بازار سهام است.

در همین حال بازار این روزها شاهد فشار فروش جریانی است که در روزهای پایانی سال نیازمند نقدینگی است. این جریان حقیقی و حقوقی توانسته‌اند در هفته پایانی سال، شاخص کل را به رنگ سرخ درآورند.  اما آیا این روند پایدار خواهد بود؟

طی هفته‌های اخیر بازار سهام تحت تاثیر دلار، رشد را تجربه کرده بود. با این حال طی روزهای اخیر دلار روند نزولی را در پیش گرفته و روز دوشنبه هم نوسانی بود. بر همین اساس دلاری‌های بازار اندکی با احتیاط وارد معاملات می‌شوند.

در همین حال با توجه به اشباع بازارهای موازی و عقب‌ماندگی بورس از رشد نسبت به دیگر بازارهای مالی و سرمایه‌ای، می‌توان این گزینه را مطرح کرد که اکنون سهام آماده پذیرش سرمایه است.

بر مبنای همین دیدگاه می‌توان گفت بازار در روزهای پایانی سال صحنه نبرد میان معامله‌گران است؛ از یک سو فروشندگانی که در پایان سال نیازمند پول نقد هستند فشار بر بازار را افزایش داده‌اند و از سوی دیگر، سرمایه‌گذارانی که با دیدگاه رشد بورس در سال آینده، پرتفوی خود را از نو می‌چینند، پول را در این بازار به گردش درآورده‌اند.

باید اشاره داشت که جدا از فروش حقوقی‌های بازار برای تامین نقدینگی، با توجه به چشم‌انداز رشد دلار در سال آینده، سهام دلاری بازار دوباره مورد توجه حقیقی‌ها قرار گرفته است.

لینک کوتاه : https://eghtesadejavannews.ir/?p=5643

برچسب ها

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.