• امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
4

کشف وزغ غول پیکر در پارک ساحلی استرالیا

  • کد خبر : 4506
  • ۳۰ دی ۱۴۰۱ - ۲۲:۰۶
کشف وزغ غول پیکر در پارک ساحلی استرالیا
جنگلبانان استرالیایی پس از کشف یک وزغ «غول پیکر» در یک پارک ساحلی، آن را کشتند.

 این وزغ قهوه‌ای رنگ که از گونه وزغ نیشکر بود، دو کیلو و ۷۰۰ گرم وزن داشت و طول بدن آن به اندازه دست انسان بود. 

وزغ نیشکر گونه‌ای مهاجم از قورباغه‌هاست که جنگلبانان آن را «تهدیدی» برای زیست بوم استرالیا می‌دانند. 

آنها در جریان گشت‌زنی در پارک ملی «کانوی» در ساحل ایالت کوئینزلند با این وزغ «غول پیکر» روبرو شدند. بزرگترین قورباغه جهان سال ۱۹۹۱ با وزن دو کیلو و ۶۵۰ گرم در رکوردهای جهانی گینس به ثبت رسیده بود. 

جنگلبانی که این وزغ نیشکر را مشاهده کرده بود می‌گوید در ابتدا نمی‌توانست باور کند که این حیوان چه قدر «بزرگ و سنگین» است. 

این وزغ نیشکر به دلیل تاثیر مخربی که برای زیست‌ بوم داشت از سوی جنگلبانان کشته شد. اکثر وزغ‌های نیشکر در استرالیا به سرنوشت مشابهی دچار می‌شوند. 

به گزارش یورونیوز، لاشه این وزغ «غول پیکر» به موزه تحقیقات کوئینزلند اهداء شد. وزن آن تقریبا به اندازه یک نوزاد تازه متولد شده انسان بود. 

انتهای پیام

لینک کوتاه : https://eghtesadejavannews.ir/?p=4506

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.