• امروز : شنبه, ۶ دی , ۱۴۰۴
کل 8434 امروز 0

اخبار ویژه

خاطره ۱۶۳ ساعت قطعی کامل اینترنت ایران مادران صاحب پژو ۲۰۷ می شوند+جزئیات آیا رانندگی با موتورسیکلت‌های برقی و سبک هم به گواهینامه نیاز دارد؟ برای آرتین، برای معصومیتش: پدر .. مادر .. برادر .. پر کشیدند دیدار اعضای عالی انجمن صنعت ورزش  کشور با نماینده آیت ﷲ العظمی سیستانی برگزاری مسابقات قهرمانی بانوان تای‌کیک‌بوکسینگ استان هرمزگان در بندرعباس رزمایش «یلدای فاطمی» در بنیاد آبشار عاطفه‌ها؛ اهدای جهیزیه و بسته‌های معیشتی به نوعروسان و مهرجویان تأمین مالی بیش از ۷ هزار واحد نهضت ملی مسکن در لرستان توسط بانک مسکن بانک سپه پس از ادغام بالغ بر 1200 همت تسهیلات به تولید‌کنندگان، سرمایه‌گذاران و عموم مردم پرداخت کرده است آمادگی پلیس ایران برای پذیرش دانشجویان ارشد و دکتری از تاجیکستان سالانه بیش از یک میلیون نفر از خدمات پزشکی هسته‌ای در کشور بهره‌مند می‌شوند اکبرپور: استقلال برتری خود را نشان داد / با یک گل نمی‌توان درباره نازون قضاوت کرد اروپایی‌ها چقدر پول نقد همراه دارند؟ اختلاف معنادار شمال و جنوب اروپا

0

استکی: شاهین موسوی به کادرفنی تیم امید بوکس اضافه شد؛ اردوی دوم 25 آذر ماه آغاز می‌شود

  • کد خبر : 21806
  • ۲۵ آذر ۱۴۰۳ - ۱۲:۰۶
استکی: شاهین موسوی به کادرفنی تیم امید بوکس اضافه شد؛ اردوی دوم 25 آذر ماه آغاز می‌شود

سرمربی تیم امید بوکس ایران با بیان اینکه مرحله دوم اردوهای آماده‌سازی این تیم از یکشنبه هفته آتی آغاز می‌شود، گفت: سیدشاهین موسوی به جمع اعضای کادر فنی تیم اضافه شد. علیرضا استکی در گفت‌وگو با اقتصاد جوان نیوز ، اظهار داشت: پس از برگزاری مسابقات انتخابی تیم امید در تهران، اردو را از 30 […]

سرمربی تیم امید بوکس ایران با بیان اینکه مرحله دوم اردوهای آماده‌سازی این تیم از یکشنبه هفته آتی آغاز می‌شود، گفت: سیدشاهین موسوی به جمع اعضای کادر فنی تیم اضافه شد.

علیرضا استکی در گفت‌وگو با اقتصاد جوان نیوز ، اظهار داشت: پس از برگزاری مسابقات انتخابی تیم امید در تهران، اردو را از 30 بوکسور آغاز کردیم. در اواخر اردو، انتخابی برگزار کردیم و نفرات برتر باقی ماندند که از یکشنبه وارد مرحله دوم تمرینات می‌شوند. همچنین سایر بوکسورها که در اردوی اول بوده و شکست خوردند نیز در اواخر مرحله جدید تمرینات به ما ملحق می‌شوند و دوباره مبارزه درون اردویی برگزار می‌کنیم.

استکی بیان کرد: این روند را در هر اردو ادامه خواهیم داد تا در نهایت به بهترین‌ها برسیم و شاکله تیم را مشخص کنیم. این انتخابی‌ها بین نفراتی است که در قهرمانی کشور بوده‌اند و به مشتزنان جا مانده نیز این فرصت داده خواهد شد.

وی در خصوص اضافه شدن سیدشاهین موسوی کاپیتان پیشین تیم ملی به کادر فنی تیم امید، توضیح داد: موسوی سال‌ها ملی‌پوش و مدال‌آور بوده و چندی است که مربیگری را آغاز کرده است. او علاقه‌مند به مربیگری است و قطعا در اردوها، تجریبات مربیگری‌اش افزایش می‌یابد و همچنین می‌تواند کمک خوبی برای بوکسورها آینده‌دار باشد.

استکی توضیح داد: محمدرضا نوشمهر، شهرام فاتح، اصغر اشرفی، احسان روزبهانی و میلاد روحانی دیگر مربیان ما هستند. همچنین مرتضی یعقوب‌لو نیز بنابر پیشنهاد سیدروح‌الله حسینی رئیس فدراسیون، یکی دو اردو در کادرفنی خواهد بود تا در کنار تیم باشد.

سرمربی تیم امید ایران، گفت: می‌خواهیم تیم امید را آماده نگه داریم چون می‌تواند کمک شایانی به تیم ملی بزرگسالان باشد. هنوز برنامه دقیق مسابقات بین‌المللی از سوی کنفدراسیون آسیا اعلام نشده، اما احتمالا اواسط سال آینده، مسابقات قهرمانی امیدهای آسیا را خواهیم داشت.

لینک کوتاه : https://eghtesadejavannews.ir/?p=21806
  • ارسال توسط :
  • دیدگاه‌ها برای استکی: شاهین موسوی به کادرفنی تیم امید بوکس اضافه شد؛ اردوی دوم 25 آذر ماه آغاز می‌شود بسته هستند

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0

دیدگاهها بسته است.