اعلام برنامه‌های شرکت بازرگانی بین‌المللی ایدرو تا پایان سال

در آیین نکوداشت سی‌وششمین سالگرد تأسیس شرکت بازرگانی بین‌المللی ایدرو، تقویم نمایشگاهی این شرکت برای نیمه دوم امسال رونمایی شد؛ برنامه‌ای که شامل برگزاری سه رویداد تخصصی در حوزه صنعت خودرو و قطعات در تهران و مازندران است.

به گزارش پایگاه خبری اقتصاد جوان  ، حمید لیلاز، مدیرعامل شرکت بازرگانی بین‌المللی ایدرو در این مراسم با اشاره به سابقه ۳۶ ساله این مجموعه در برگزاری نمایشگاه‌های داخلی و خارجی اظهار داشت: ایدرو تاکنون با تعداد زیادی شرکت داخلی و خارجی در نمایشگاه‌های مختلف همکاری داشته که این امر بیانگر نقش مؤثر این شرکت در توسعه فضای نمایشگاهی کشور است. این اقدامات با حمایت گروه خودروسازی سایپا انجام شده است.

وی افزود: در نیمه دوم سال جاری، سه نمایشگاه تخصصی در حوزه خودرو و قطعات با محوریت صنعت و توسعه داخلی‌سازی برگزار خواهد شد.

به گفته لیلاز، برنامه‌های این شرکت شامل برگزاری بیست‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی صنعت تهران از ۱۱ تا ۱۴ آبان در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران، نهمین نمایشگاه تخصصی صنعت خودرو، موتورسیکلت و صنایع وابسته در قائم‌شهر از ۲۰ تا ۲۳ آبان و هشتمین نمایشگاه تخصصی قطعات خودرو، لوازم و تجهیزات تعمیرگاهی در قائم‌شهر از ۱۶ تا ۱۹ دی‌ماه است.

اعلام برنامه‌های شرکت بازرگانی بین‌المللی ایدرو تا پایان سال

همچنین بهمن حسین‌زاده، مدیرعامل شرکت پارس‌خودرو، در این مراسم گفت: وظیفه اصلی شرکت بازرگانی بین‌المللی ایدرو، برگزاری نمایشگاه‌های داخلی و خارجی با هدف معرفی توانمندی‌های صنعتی و اقتصادی کشور است.

تاکنون این شرکت بالغ بر ۴۰ نمایشگاه خودرو و صنایع وابسته برگزار کرده که تمرکز اصلی آنها توسعه داخلی‌سازی در صنعت خودرو و قطعه‌سازی بوده است.

خبرهای اخیر

اقتصاد جوان نیوز دارای مجوز به شماره 86948 از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است. این پایگاه خبری از سال 1399 آغاز بکار کرده و هم اکنون از پرمخاطب ترین پایگاه های خبری در حوزه اقتصاد محسوب می شود. این پایگاه خبری زیر نظر مستقیم هیات عالی نظارت بر مطبوعات قرار دارد.

اطلاعات تماس

تمامی حقوق محتوای سایت برای اقتصاد جوان محفوظ است.