• امروز : یکشنبه, ۱۲ بهمن , ۱۴۰۴
کل 8829 امروز 4

اخبار ویژه

خاطره ۱۶۳ ساعت قطعی کامل اینترنت ایران مادران صاحب پژو ۲۰۷ می شوند+جزئیات آیا رانندگی با موتورسیکلت‌های برقی و سبک هم به گواهینامه نیاز دارد؟ برای آرتین، برای معصومیتش: پدر .. مادر .. برادر .. پر کشیدند دیدار اعضای عالی انجمن صنعت ورزش  کشور با نماینده آیت ﷲ العظمی سیستانی مبلغ کالابرگ با مصرف خانوار تناسب ندارد اختلال در اینترنت بین‌الملل کشور عدالت برای همه؛ آینده برای ایران. حمایت از تولید انرژی پاک باهمکاری بانک مسکن و صندوق توسعه ملی / گامی استراتژیک برای رفع ناترازی برق پیشتازی رشد منابع و مصارف بانک اقتصادنوین از متوسط نظام بانکی امکان وکالتی‌ کردن حساب خریداران خودروهای وارداتی جدید با سامانه فیروزه بانک ملی ایران برندگان چهاردهمین دوره قرعه كشی طرح گردونه بانك ملت مشخص شدند امکان وکالتی نمودن سپرده‌های بانک پاسارگاد برای ثبت نام در «طرح جدید عرضه خودروهای وارداتی» زنجیره تامین، ترمز رشد ترافیک هوایی را کشید

0

انتخابات فدراسیون کاراته و پیچیدگی های «سرپرست»؛ صوفی ثبت‌نام می‌کند؟

  • کد خبر : 25660
  • ۲۴ فروردین ۱۴۰۴ - ۲۳:۴۳
انتخابات فدراسیون کاراته و پیچیدگی های «سرپرست»؛ صوفی ثبت‌نام می‌کند؟

سرپرست فدراسیون کاراته در حالی به روزهای پایانی ماموریت خود در این فدراسیون نزدیک می شود که وزارت ورزش و جوانان سرانجام زمان ثبت نام از کاندیداهای حضور در انتخابات را اعلام کرد. به گزارش پایگاه خبری اقتصاد جوان ، با انتشار خبر زمان ثبت نام از کاندیداهای حضور در انتخابات فدراسیون کاراته از سوی […]

سرپرست فدراسیون کاراته در حالی به روزهای پایانی ماموریت خود در این فدراسیون نزدیک می شود که وزارت ورزش و جوانان سرانجام زمان ثبت نام از کاندیداهای حضور در انتخابات را اعلام کرد.

به گزارش پایگاه خبری اقتصاد جوان ، با انتشار خبر زمان ثبت نام از کاندیداهای حضور در انتخابات فدراسیون کاراته از سوی وزارت ورزش و جوانان، گمانه زنی‌ها برای ورود برخی چهره‌های نام آشنا به رقابت انتخاباتی آغاز شده است، از هومان عسگری گرفته تا عباس احمد پناهی و احمد شقاقی که پای ثابت مجامع انتخاباتی هستند و البته سرپرست فعلی فدراسیون که روزهای پایانی مأموریت شش ماهه خود را سپری می‌کند.

بر اساس این خبر ثبت نام از نامزدهای حضور در انتخابات فدراسیون کاراته ۳۰ فروردین ماه آغاز می‌شود و مزدا صوفی که به روزهای پایانی مأموریت در این فدراسیون نزدیک می‌شود، طی روزهای آینده باید تصمیم خود را بگیرد. وی دو راه پیش رو دارد، ابتدا اینکه همچنان در سمت سرپرست باقی مانده و انتخابات را برگزار کند و یا از سرپرستی فدراسیون استعفا داده و برای حضور در انتخابات ثبت نام کند.

۶ اردیبهشت مأموریت ۶ ماه صوفی به عنوان سرپرست فدراسیون کاراته پایان خواهد یافت و پس از آن حضور وی در محل فدراسیون طبق آئین نامه غیر قانونی است. مگر آنکه حکم وی از سوی وزارت ورزش تمدید شود تا زمان برگزاری مجمع انتخاباتی و تعیین تکلیف مدیریت فدراسیون در سمت خود به عنوان سرپرست باقی بماند.

در این خصوص عنوان شده صوفی تصمیم به حضور در انتخابات دارد. در این صورت باید ابتدا از سمت خود به عنوان سرپرست استعفا داده و سپس ثبت نام کند که در چنین شرایطی وزارت ورزش و جوانان فرد دیگری را به عنوان سرپرست انتخاب خواهد کرد.

این موضوع از دو دیدگاه قابل بررسی است؛ نخست آنکه صوفی شرایط ثبت نام را به لحاظ میزان تحصیلات و مدیریتی دارد یا خیر؟ موضوع دوم اینکه تکلیف استان‌هایی که با نظر وی تغییر مدیریت داشته و با سرپرست اداره می‌شوند، چه خواهد شد؟ سرپرستان هم که طبق قانون در مجامع انتخاباتی حق رأی ندارند.

موضوع دیگری که در همین خصوص و طی چند روز گذشته در محافل کاراته مطرح شده، تعویق زمان ثبت نام انتخابات است، تعویقی که برای فراهم شدن شرایط ثبت نام سرپرست اتفاق خواهد افتاد. پیگیری‌های خبرنگار مهر نیز نشان می‌دهد تصمیم وزارت ورزش برای تعیین تکلیف فدراسیون‌های که با سرپرست اداره می‌شوند، جدی است و تعویقی در کار نیست.

جامعه کاراته سال‌های تلخ بلاتکلیفی با چند سرپرست و رئیس را تجربه کرده است و به هیچ عنوان بازگشت به عقب را نمی‌پذیرد و وزارت ورزش نیز مصمم به تعیین تکلیف آینده مدیریتی این فدراسیون است و امیدواریم نقشه راهی به سود کاراته برای این منظور ترسیم شود.

لینک کوتاه : https://eghtesadejavannews.ir/?p=25660
  • ارسال توسط :
  • دیدگاه‌ها برای انتخابات فدراسیون کاراته و پیچیدگی های «سرپرست»؛ صوفی ثبت‌نام می‌کند؟ بسته هستند

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0

دیدگاهها بسته است.