باحضور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی؛ فاز اول مسکن کارگری ۴۸ واحدی افتتاح شد / آغاز عملیات اجرایی ۲۰۸ واحد مسکن کارگری در شهرستان شاهرود

فاز اول پروژه مسکن کارگری ۴۸ واحدی با حضور احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، محمدجواد کولیوند استاندار سمنان و به همت اتاق تعاون استان سمنان به بهره‌برداری رسید و همزمان عملیات اجرایی ۲۰۸ واحد جدید مسکن کارگری در این شهرستان آغاز شد.

🔹 در این مراسم ۴۸ واحد مسکونی از پروژه ۵۶۰ واحدی مسکن کارگری شاهرود، هر یک با زیربنای مفید ۱۱۰ مترمربع، به صورت رسمی افتتاح و به کارگران تحویل داده شد.

✅ همچنین در ادامه این مراسم، کلنگ احداث ۲۰۸ واحد جدید مسکن کارگری به زمین خورد که شامل ۱۲۸ واحد برای کارگران شرکت سیم و کابل مغان، ۶۴ واحد برای کارگران شرکت سیمان شاهرود و ۱۶ واحد برای کارگران شرکت فولاد شاهرود است.

خبرهای اخیر

اقتصاد جوان نیوز دارای مجوز به شماره 86948 از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است. این پایگاه خبری از سال 1399 آغاز بکار کرده و هم اکنون از پرمخاطب ترین پایگاه های خبری در حوزه اقتصاد محسوب می شود. این پایگاه خبری زیر نظر مستقیم هیات عالی نظارت بر مطبوعات قرار دارد.

اطلاعات تماس

تمامی حقوق محتوای سایت برای اقتصاد جوان محفوظ است.