• امروز : یکشنبه, ۱۲ بهمن , ۱۴۰۴
کل 8829 امروز 4

اخبار ویژه

خاطره ۱۶۳ ساعت قطعی کامل اینترنت ایران مادران صاحب پژو ۲۰۷ می شوند+جزئیات آیا رانندگی با موتورسیکلت‌های برقی و سبک هم به گواهینامه نیاز دارد؟ برای آرتین، برای معصومیتش: پدر .. مادر .. برادر .. پر کشیدند دیدار اعضای عالی انجمن صنعت ورزش  کشور با نماینده آیت ﷲ العظمی سیستانی مبلغ کالابرگ با مصرف خانوار تناسب ندارد اختلال در اینترنت بین‌الملل کشور عدالت برای همه؛ آینده برای ایران. حمایت از تولید انرژی پاک باهمکاری بانک مسکن و صندوق توسعه ملی / گامی استراتژیک برای رفع ناترازی برق پیشتازی رشد منابع و مصارف بانک اقتصادنوین از متوسط نظام بانکی امکان وکالتی‌ کردن حساب خریداران خودروهای وارداتی جدید با سامانه فیروزه بانک ملی ایران برندگان چهاردهمین دوره قرعه كشی طرح گردونه بانك ملت مشخص شدند امکان وکالتی نمودن سپرده‌های بانک پاسارگاد برای ثبت نام در «طرح جدید عرضه خودروهای وارداتی» زنجیره تامین، ترمز رشد ترافیک هوایی را کشید

2

بانک سپه نشان «حامی مدرسه‌سازی ایران» را دریافت کرد

  • کد خبر : 34194
  • ۰۳ دی ۱۴۰۴ - ۱۱:۱۸
بانک سپه نشان «حامی مدرسه‌سازی ایران» را دریافت کرد

به گزارش پایگاه خبری اقتصاد جوان به نقل از روابط عمومی بانک سپه، این بانک در همایش «مسئولیت‌های اجتماعی بنگاه‌های اقتصادی» سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور، به پاس نقش‌آفرینی مؤثر در گسترش عدالت آموزشی و حمایت از مدرسه‌سازی در مناطق مختلف کشور، موفق به دریافت نشان حامی مدرسه‌سازی ایران و لوح سپاس شد. […]

به گزارش پایگاه خبری اقتصاد جوان به نقل از روابط عمومی بانک سپه، این بانک در همایش «مسئولیت‌های اجتماعی بنگاه‌های اقتصادی» سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور، به پاس نقش‌آفرینی مؤثر در گسترش عدالت آموزشی و حمایت از مدرسه‌سازی در مناطق مختلف کشور، موفق به دریافت نشان حامی مدرسه‌سازی ایران و لوح سپاس شد.

این همایش روز دوشنبه یکم دی‌ماه با حضور مسئولان وزارت آموزش و پرورش، مدیران سازمان نوسازی و تجهیز مدارس کشور، خیرین مدرسه‌ساز و نمایندگان بنگاه‌های اقتصادی در مرکز همایش‌های بین‌المللی ایران برگزار شد و در جریان آن، نشان حامی مدرسه‌سازی ایران به دکتر خسرو فرحی، رئیس هیأت‌مدیره بانک سپه اهدا شد.

دکتر فرحی در این مراسم با اشاره به اقدامات بانک سپه در حوزه مسئولیت‌های اجتماعی و فعالیت‌های عام‌المنفعه، اظهار داشت: بانک سپه طی دو سال اخیر و در قالب پویش «به‌ساز مدرسه، بساز مدرسه» موفق به احداث ۱۰۶ مدرسه در نقاط مختلف و کم‌برخوردار کشور شده و این مسیر را با هدف تحقق هرچه بیشتر عدالت آموزشی و توسعه متوازن زیرساخت‌های آموزشی با جدیت ادامه خواهد داد.

رئیس هیأت‌مدیره بانک سپه با تأکید بر نقش بنگاه‌های اقتصادی در ایفای مسئولیت‌های اجتماعی خاطرنشان کرد: حمایت از ساخت، نوسازی و تجهیز مدارس به‌ویژه در مناطق محروم، از مهم‌ترین مصادیق مسئولیت اجتماعی و سرمایه‌گذاری ماندگار در آینده کشور به‌شمار می‌رود.

گفتنی است پویش ملی «به‌ساز مدرسه، بساز مدرسه» با ابتکار جامعه خیرین مدرسه‌ساز و سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور وابسته به وزارت آموزش و پرورش، با هدف تسهیل و گسترش مشارکت خیرین و عموم مردم در ساخت و تجهیز فضاهای آموزشی کشور راه‌اندازی شده است.

لینک کوتاه : https://eghtesadejavannews.ir/?p=34194

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.