• امروز : دوشنبه, ۸ دی , ۱۴۰۴
کل 8468 امروز 0

اخبار ویژه

خاطره ۱۶۳ ساعت قطعی کامل اینترنت ایران مادران صاحب پژو ۲۰۷ می شوند+جزئیات آیا رانندگی با موتورسیکلت‌های برقی و سبک هم به گواهینامه نیاز دارد؟ برای آرتین، برای معصومیتش: پدر .. مادر .. برادر .. پر کشیدند دیدار اعضای عالی انجمن صنعت ورزش  کشور با نماینده آیت ﷲ العظمی سیستانی آنچه بیشترین تأثیر را بر قیمت نهایی پوشاک می‌گذارد نیکرو: قلعه تاریخی گلاشگرد شهرستان فاریاب مرمت می شود جشنواره اقوام و عشایر آرادان فرصتی برای رونق اقتصادی غرب استان سمنان رونمایی از دو طرح بیمه زندگی مشترک بانک تجارت و بیمه تجارت‌نو در همایش مدیران عامل شرکت‌های زیرمجموعه بانک رشد قابل‌توجه مبلغ فروش «آریا» در آذر ۱۴۰۴ / افزایش ۴۳ درصدی فروش سالانه پلیمر آریاساسول پیام مدیرعامل بانک ملت به مناسبت روز صنعت پتروشیمی؛ تأکید بر توسعه پایدار، اشتغال‌زایی و تداوم حمایت مالی از پروژه‌های راهبردی وام تا ۲ میلیارد تومان بدون مسدودی؛ جزئیات طرح «شایان» بانک ملت برای دریافت تسهیلات تا ۲۰ میلیارد ریال طعنه خریداران طلا و نقره به سرمایه‌گذاران بیت‌کوین

0

بانک مسکن؛ تنها بانک موفق در تحقق ۸۰ درصد تعهدات نهضت ملی مسکن

  • کد خبر : 30754
  • ۲۶ شهریور ۱۴۰۴ - ۱۷:۳۷
بانک مسکن؛ تنها بانک موفق در تحقق ۸۰ درصد تعهدات نهضت ملی مسکن

عضو کمیسیون عمران مجلس با انتقاد از عملکرد ضعیف بانک‌ها در اجرای نهضت ملی مسکن، اعلام کرد تنها بانک مسکن توانسته نزدیک به ۸۰ درصد از تعهدات خود را عملیاتی کند و سایر بانک‌ها تقریباً هیچ سهم موثری در تأمین تسهیلات متقاضیان نداشته‌اند. به گزارش پایگاه خبری اقتصاد جوان به نقل از بانک مسکن (هیبنا)، […]

عضو کمیسیون عمران مجلس با انتقاد از عملکرد ضعیف بانک‌ها در اجرای نهضت ملی مسکن، اعلام کرد تنها بانک مسکن توانسته نزدیک به ۸۰ درصد از تعهدات خود را عملیاتی کند و سایر بانک‌ها تقریباً هیچ سهم موثری در تأمین تسهیلات متقاضیان نداشته‌اند.

به گزارش پایگاه خبری اقتصاد جوان به نقل از بانک مسکن (هیبنا)، سید جمال موسوی، عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی، در گفت‌وگویی درباره روند اجرای نهضت ملی مسکن، عملکرد بانک‌ها را مورد ارزیابی قرار داد و گفت: بر اساس قانون جهش تولید مسکن و برنامه هفتم توسعه، بانک‌های عامل موظف بودند تسهیلات ساخت مسکن را به متقاضیان پرداخت کنند، اما واقعیت این است که به جز بانک مسکن، سایر بانک‌ها نتوانستند تعهدات خود را اجرا کنند.

وی افزود: قرار بود متقاضیان از طریق وزارت راه و شهرسازی و بنیاد مسکن به بانک‌ها معرفی شوند تا روند دریافت تسهیلات آغاز شود، اما بسیاری حتی موفق به ثبت‌نام نشدند و ثبت‌نام‌کنندگان نیز در صف دریافت وام باقی ماندند. طبق آمار، از نیاز ۷ میلیون واحد مسکونی، حدود ۲ میلیون نفر ثبت‌نام کرده‌اند، یک میلیون نفر به بانک‌ها معرفی شده‌اند، ~۵۰۰ هزار نفر پرونده تشکیل داده‌اند و تاکنون تنها حدود ۱۰۰ هزار واحد توسط وزارت راه و شهرسازی ساخته شده است.

موسوی با اشاره به عملکرد مثبت بنیاد مسکن اضافه کرد: بنیاد مسکن توانسته نزدیک به ۳۰۰ هزار واحد در شهرهای کوچک و روستاها احداث و تحویل دهد که دستاورد چشمگیری است، اما در کلان‌شهرها همچنان مشکل تامین مسکن جدی است.

عضو کمیسیون عمران مجلس تاکید کرد: موفقیت کلی نهضت ملی مسکن در حال حاضر کمتر از ۲۰ درصد است. بانک مسکن به‌عنوان بانک عامل اصلی، نزدیک به ۸۰ درصد تعهدات خود را انجام داده، اما سایر بانک‌ها سهم ناچیزی داشته‌اند و تقریباً فقط بانک مسکن به وعده‌های خود عمل کرده است.

وی همچنین با اشاره به طرح «مسکن کارگری» مطرح‌شده توسط رئیس‌جمهور و وزیر کار گفت: این طرح در صورت تامین زمین از سوی وزارت راه و شهرسازی و مشارکت کارفرماها برای احداث واحدهای مسکونی کوچک‌مقیاس برای کارگران، می‌تواند به بخشی از مشکل تامین مسکن کارگران پاسخ دهد.

لینک کوتاه : https://eghtesadejavannews.ir/?p=30754
  • ارسال توسط :
  • دیدگاه‌ها برای بانک مسکن؛ تنها بانک موفق در تحقق ۸۰ درصد تعهدات نهضت ملی مسکن بسته هستند

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0

دیدگاهها بسته است.