• امروز : یکشنبه, ۱۲ بهمن , ۱۴۰۴
کل 8827 امروز 2

اخبار ویژه

خاطره ۱۶۳ ساعت قطعی کامل اینترنت ایران مادران صاحب پژو ۲۰۷ می شوند+جزئیات آیا رانندگی با موتورسیکلت‌های برقی و سبک هم به گواهینامه نیاز دارد؟ برای آرتین، برای معصومیتش: پدر .. مادر .. برادر .. پر کشیدند دیدار اعضای عالی انجمن صنعت ورزش  کشور با نماینده آیت ﷲ العظمی سیستانی عدالت برای همه؛ آینده برای ایران. حمایت از تولید انرژی پاک باهمکاری بانک مسکن و صندوق توسعه ملی / گامی استراتژیک برای رفع ناترازی برق پیشتازی رشد منابع و مصارف بانک اقتصادنوین از متوسط نظام بانکی امکان وکالتی‌ کردن حساب خریداران خودروهای وارداتی جدید با سامانه فیروزه بانک ملی ایران برندگان چهاردهمین دوره قرعه كشی طرح گردونه بانك ملت مشخص شدند امکان وکالتی نمودن سپرده‌های بانک پاسارگاد برای ثبت نام در «طرح جدید عرضه خودروهای وارداتی» زنجیره تامین، ترمز رشد ترافیک هوایی را کشید کاوش باستان‌شناسی و مرمت چند اثر مهم در سیستان و بلوچستان برنامه آموزش و پرورش برای تداوم آموزش در شرایط بحرانی و خاص/ احیای برخی پناهگاه‌های مدارس

1

برای نخستین بار در تاریخ فعالیت «شفن» پتروشیمی فن‌آوران موفق به کسب تقدیرنامه پنج‌ستاره هفتمین دوره جایزه ملی تعالی و پیشرفت شد

  • کد خبر : 21069
  • ۲۷ آبان ۱۴۰۳ - ۱۴:۵۶
برای نخستین بار در تاریخ فعالیت «شفن» پتروشیمی فن‌آوران موفق به کسب تقدیرنامه پنج‌ستاره هفتمین دوره جایزه ملی تعالی و پیشرفت شد

شرکت پتروشیمی فن‌آوران در هفتمین دوره جایزه ملی تعالی و پیشرفت که با حضور مدیران ارشد دولتی، مقامات ارشد بنگاه‌های اقتصادی بزرگ و جمعی از کارآفرینان و مدیران ارشد صنایع برگزار شد، برای نخستین بار موفق به کسب تقدیرنامه پنج‌ستاره جایزه ملی تعالی و پیشرفت شد. به گزارش پایگاه خبری اقتصاد جوان نیوز به نقل […]

شرکت پتروشیمی فن‌آوران در هفتمین دوره جایزه ملی تعالی و پیشرفت که با حضور مدیران ارشد دولتی، مقامات ارشد بنگاه‌های اقتصادی بزرگ و جمعی از کارآفرینان و مدیران ارشد صنایع برگزار شد، برای نخستین بار موفق به کسب تقدیرنامه پنج‌ستاره جایزه ملی تعالی و پیشرفت شد.
به گزارش پایگاه خبری اقتصاد جوان نیوز به نقل از روابط عمومی پتروشیمی فن‌آوران، هفتمین دوره جایزه ملی تعالی و پیشرفت با حضور دکتر محمدجواد ایروانی استاد دانشگاه و عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، حسین دهقانی رئیس بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی، سید پرویز فتاح رئیس ستاد اجرایی فرمان امام، علاءالدین رفیع‌زاده معاون رئیس‌جمهور، محمد سعیدی‌کیا رئیس هیئت امنا ستاد اجرایی فرمان امام و مدیران عالی آستان قدس رضوی، کمیته امداد امام خمینی (ره) و بنیاد مسکن در مجتمع فرهنگی آدینه برگزار شد.
در این مراسم پایانی، از میان ۳۰۳ شرکت حاضر در این دوره، ۲۶۹ شرکت حائز دریافت جایزه شناخته شدند و ۱۴ شرکت از حوزه‌های متنوعی نظیر سلامت و بهداشت، برق، نفت، گاز و انرژی، پتروشیمی، خدمات بازرگانی، خدمات فنی و مهندسی، مالی، ساختمان و صنایع وابسته، صنایع غذایی، صنایع و معادن، فناوری اطلاعات و ارتباطات، کشاورزی، دامپروری و گردشگری برگزیده و مورد تقدیر قرار گرفتند.
در میان شرکت‌های برگزیده که پس از ارزیابی توسط ۶۵۰ ارزیاب و ناظر صورت گرفته بود، شرکت پتروشیمی فن‌آوران موفق به دریافت تقدیرنامه پنج‌ستاره این دوره از جایزه ملی تعالی و پیشرفت شد.
این جایزه درپی ارتقا و تجهیز شرکت به کارایی و بهره‌وری بالا و تلاش در جهت اشتراک‌گذاری تجربیات و بهبود مستمر روند فعالیت پتروشیمی فن‌آوران به دکتر حسین رفیق‌دوست مدیرعامل شرکت اعطا گردید.
مرکز تعالی و پیشرفت که مجری این فرآیند است، با هدف ارزیابی شرکت‌ها و ارائه راهکارهایی برای ارتقاء استانداردها و کیفیت در حوزه‌های مختلف کسب‌وکار، نقش مهمی در تشویق به بهبود عملکردها بر اساس سیاست‌های اقتصاد مقاومتی و شعار سال ایفا می‌کند.
این فرآیند به عنوان ابزاری برای شناخت و تشویق تلاش‌ها در راستای بهبود مستمر در سطح ملی، اهمیت ویژه‌ای دارد.

 

۱
۳
۲

۲۰ آبان ۱۴۰۳ ۱۹:۰۰
روابط عمومی و امور بین الملل شرکت پتروشیمی فن آوران |
تعداد بازدید : ۱۲۶
کد خبر : ۲۹۰
لینک کوتاه : https://eghtesadejavannews.ir/?p=21069
  • ارسال توسط :
  • دیدگاه‌ها برای برای نخستین بار در تاریخ فعالیت «شفن» پتروشیمی فن‌آوران موفق به کسب تقدیرنامه پنج‌ستاره هفتمین دوره جایزه ملی تعالی و پیشرفت شد بسته هستند

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0

دیدگاهها بسته است.