• امروز : جمعه, ۵ دی , ۱۴۰۴
کل 8434 امروز 4

اخبار ویژه

خاطره ۱۶۳ ساعت قطعی کامل اینترنت ایران مادران صاحب پژو ۲۰۷ می شوند+جزئیات آیا رانندگی با موتورسیکلت‌های برقی و سبک هم به گواهینامه نیاز دارد؟ برای آرتین، برای معصومیتش: پدر .. مادر .. برادر .. پر کشیدند دیدار اعضای عالی انجمن صنعت ورزش  کشور با نماینده آیت ﷲ العظمی سیستانی برگزاری مسابقات قهرمانی بانوان تای‌کیک‌بوکسینگ استان هرمزگان در بندرعباس رزمایش «یلدای فاطمی» در بنیاد آبشار عاطفه‌ها؛ اهدای جهیزیه و بسته‌های معیشتی به نوعروسان و مهرجویان تأمین مالی بیش از ۷ هزار واحد نهضت ملی مسکن در لرستان توسط بانک مسکن بانک سپه پس از ادغام بالغ بر 1200 همت تسهیلات به تولید‌کنندگان، سرمایه‌گذاران و عموم مردم پرداخت کرده است آمادگی پلیس ایران برای پذیرش دانشجویان ارشد و دکتری از تاجیکستان سالانه بیش از یک میلیون نفر از خدمات پزشکی هسته‌ای در کشور بهره‌مند می‌شوند اکبرپور: استقلال برتری خود را نشان داد / با یک گل نمی‌توان درباره نازون قضاوت کرد اروپایی‌ها چقدر پول نقد همراه دارند؟ اختلاف معنادار شمال و جنوب اروپا

0

تاکید آقاجانلو بر تنوع در تامین سنگ آهن “چادرملو/ حضور در فراخوان پروانه های اکتشافی، روشی برای سرمایه گذاری در معادن جدید

  • کد خبر : 26490
  • ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۵:۵۱
تاکید آقاجانلو بر تنوع در تامین سنگ آهن “چادرملو/ حضور در فراخوان پروانه های اکتشافی، روشی برای سرمایه گذاری در معادن جدید

به گزارش پایگاه خبری اقتصاد جوان به نقل از روابط عمومی ایمیدرو،محمد آقاجانلو رئیس هیات عامل ایمیدرو، بر تنوع در تامین سنگ آهن توسط شرکت معدنی و صنعتی چادرملو تاکید کرد. رئیس هیات عامل ایمیدرو که در جلسه کنترل مدیریتی “چادرملو” سخن می گفت، اظهار داشت: حضور در فراخوان های اکتشافی شرکت تهیه و تولید […]

به گزارش پایگاه خبری اقتصاد جوان به نقل از روابط عمومی ایمیدرو،محمد آقاجانلو رئیس هیات عامل ایمیدرو، بر تنوع در تامین سنگ آهن توسط شرکت معدنی و صنعتی چادرملو تاکید کرد.
رئیس هیات عامل ایمیدرو که در جلسه کنترل مدیریتی “چادرملو” سخن می گفت، اظهار داشت: حضور در فراخوان های اکتشافی شرکت تهیه و تولید مواد معدنی (ایمپاسکو) یکی از مهمترین راه هایی است که این شرکت می تواند نسبت به سرمایه گذاری در معادن سنگ آهن اقدام کند.

به گفته معاون وزیر صنعت معدن و تجارت، ایمپاسکو فراخوان هایی برای پروانه اکتشاف معادن برگزار می کند که “چادرملو” می تواند در آن ها حضور یابد.

وی در عین حال با اشاره به گزارش عملکرد شرکت معدنی و صنعتی چادرملو درباره خرید سنگ آهن، اظهار داشت: تامین خوراک از معادن بخش خصوصی، علاوه بر اینکه بخشی از نیاز خطوط فراوری این ماده معدنی را تامین می کند سبب انتفاع معادن بخش خصوصی به ویژه معادن کوچک نیز می شود.

آقاجانلو، در ادامه سخنانش گفت: تاسیس و استفاده از ساز و کار شرکت های سهامی عام پروژه، روش نوینی است که ایمیدرو برای تامین سرمایه به شرکت های حوزه معدن و صنایع معدنی پیشنهاد داده است.

رئیس هیات عامل ایمیدرو، افزود: این سازمان برای تامین مالی شرکت ها، روش های دیگری هم در دست بررسی دارد.

آقاجانلو همچنین به موضوع ناترازی های انرژی و سود از دست رفته شرکت ها اشاره کرد و گفت: احداث نیروگاه های جدید به ویژه در بخش تجدید پذیر، کمک قابل توجهی به تولید و توسعه معدن می کند.

معاون وزیر صمت ادامه داد: “چادرملو”، قرار است طی تابستان امسال، نیروگاه جدید خورشیدی به ظرفیت تولید 40مگاوات برق را راه اندازی کند.

در این نشست همچنین فرید دهقانی مدیر عامل معدنی و صنعتی چادرملو، گزارشی از فعالیت های شرکت، عدم النفع ناشی از قطعی برق و همچنین برنامه های توسعه ای از جمله سرمایه گذاری ها، اکتشاف معادن، معادن جدید و نیروگاه ارایه کرد.

به گفته دهقانی، استفاده از معادن جدید شرکت نیز بخشی از نیاز واحدهای فرآوری این مجموعه را تامین می کند.

وی در عین حال خواستار توجه سرمایه گذاران در مجامع، برای هدایت سود شرکت به توسعه های آتی شرکت شد.
انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://eghtesadejavannews.ir/?p=26490
  • ارسال توسط :
  • دیدگاه‌ها برای تاکید آقاجانلو بر تنوع در تامین سنگ آهن “چادرملو/ حضور در فراخوان پروانه های اکتشافی، روشی برای سرمایه گذاری در معادن جدید بسته هستند

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0

دیدگاهها بسته است.