• امروز : سه شنبه, ۹ دی , ۱۴۰۴
کل 8509 امروز 15

اخبار ویژه

خاطره ۱۶۳ ساعت قطعی کامل اینترنت ایران مادران صاحب پژو ۲۰۷ می شوند+جزئیات آیا رانندگی با موتورسیکلت‌های برقی و سبک هم به گواهینامه نیاز دارد؟ برای آرتین، برای معصومیتش: پدر .. مادر .. برادر .. پر کشیدند دیدار اعضای عالی انجمن صنعت ورزش  کشور با نماینده آیت ﷲ العظمی سیستانی گفت‌وگو با دکتر محمدحسین رئیسی دبیر انجمن صنفی کارفرمایی تولیدکنندگان بتن آماده و قطعات بتنی ایران کاهش بنگاه‌داری، افزایش حمایت از تولید اقدام موثر مدیریت بانک ابزارهای نوین تأمین مالی بانک کشاورزی؛ راهکار مؤثر کنترل تورم و مدیریت نقدینگی مدیرعامل بانک صنعت و معدن عضو هیئت‌مدیره مجمع خیرین سلامت کشور شد فراخوان مزایده فروش املاک مازاد بانک کارآفرین در تهران و استان‌ها احیای طرح‌های ملی پتروشیمی‌ با حمایت بانک اقتصادنوین بانک ملی ایران رتبه اول پرداخت وام ازدواج را کسب کرد / پرداخت بیش از ۳۲ همت به ۹۶ هزار زوج در ۹ ماه تجلیل از آثار برگزیده داخلی و بین المللی در دومین کنگره بین المللی راهکارهای گسترش فرهنگ غدیر و ترویج نهج البلاغه

3

تسلا زنگ خطر را برای خودروسازان نواخت

  • کد خبر : 6326
  • ۲۹ فروردین ۱۴۰۲ - ۹:۴۵
تسلا زنگ خطر را برای خودروسازان نواخت
یکی از مدیران ارشد شرکت رنو اظهار کرد که این خودروساز فرانسوی سیاست‌های قیمت‌گذاری خودروهای الکتریکی در سراسر جهان را بازنگری می‌کند تا اطمینان ایجاد کند که پس از موج کاهش قیمت‌های تسلا، رقابتی باقی می‌ماند.

به گزارش پایگاه خبری اقتصاد جوان ، تسلا پس از چندین بار کاهش قیمت‌ها در ایالات‌متحده، این بار قیمت‌ها را در مناطق دیگری از جمله اروپا و سنگاپورکاهش داد و تخفیف جهانی که از ژانویه در چین آغاز شده بود را گسترش داد.

فابریس کامبولیو، مدیر اجرایی برند رنو به خبرنگاران گفت: ما همه مناطق و بازارها را برای ماندن در بازار رقابتی بررسی خواهیم کرد. فروش این برند در سه ماهه اول سال ۹ درصد افزایش یافت که نشان می‌دهد استراتژی تجدید ساختار بر سودآورترین مدل‌ها ممکن است پس از چهار سال کاهش درآمد نتیجه‌بخش باشد اما کاهش قیمت تسلا زنگ خطری برای رقبا بود.

او گفت که فروش مدل برقی مگان رنو که یکی از محبوب‌ترین‌هاست، در ماه مارس به شدت افزایش یافته است. پس از کاهش قیمت هفته گذشته تسلا، تسلا مدل ۳ در فرانسه از ۴۱ هزار و ۹۹۰ یورو شروع می‌شود در حالی که قیمت مگان الکتریکی ۴۲ هزار یورو است.

بر اساس گزارش رویترز، این شرکت اعلام کرد که فروش جهانی برند رنو در سه ماه اول سال به ۳۵۴ هزار و ۵۴۵ دستگاه رسیده است. فروش برند رنو در سال گذشته ۹.۴ درصد کاهش یافت که چهارمین کاهش سالانه متوالی آنهاست.

این شرکت فرانسوی که از بحران کووید-۱۹ و کمبود تراشه‌های جهانی بیشتر از سایر رقبا آسیب دید، برای افزایش سود، در خودروهایی با سود بالاتر و الکتریکی سرمایه‌گذاری می کند.

انتهای پیام

لینک کوتاه : https://eghtesadejavannews.ir/?p=6326

برچسب ها

خبرهای مرتبط را بخوانید

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.