• امروز : دوشنبه, ۱۳ بهمن , ۱۴۰۴
کل 8850 امروز 10

اخبار ویژه

خاطره ۱۶۳ ساعت قطعی کامل اینترنت ایران مادران صاحب پژو ۲۰۷ می شوند+جزئیات آیا رانندگی با موتورسیکلت‌های برقی و سبک هم به گواهینامه نیاز دارد؟ برای آرتین، برای معصومیتش: پدر .. مادر .. برادر .. پر کشیدند دیدار اعضای عالی انجمن صنعت ورزش  کشور با نماینده آیت ﷲ العظمی سیستانی انتشار نسخه دی‌جت در Testflight برای سیستم عامل iOS یکسان‌سازی رمز کارت‌های هدیه بانک اقتصادنوین ۱۰ شعبه آسیب دیده بانک مسکن بازسازی و به چرخه خدمت رسانی بازگشتند رحیمی: بانک مسکن ازپیشران‌های اصلی توسعه بخش مسکن کشور است/ بانک مسکن ۱۲ هزار فقره تسهیلات به هموطنان هرمزگانی پرداخت کرده است فولاد سنگان با استقرار نظام جامع HSE به «صفر حادثه» نزدیک شد مدرن‌سازی و تضمین امنیت مبادلات مالی شرکت‌ها با «چک امن دیجیتال حقوقی» بانک رفاه امکان دریافت یارانه یک میلیونی برای افراد دهک 10 که یارانه نقدی دریافت نمی کنند | دانلود اپلیکشن شما افزایش ۷۰ همتی سرمایه بانک کشاورزی با حمایت دولت

0

خط قرمز جدید گمرک برای صادرکنندگان؛ جریمه سنگین ۱۰ تا ۱۰۰ درصدی در انتظار اظهار غیرواقعی ارزش کالا

  • کد خبر : 33567
  • ۲۲ آذر ۱۴۰۴ - ۱۰:۰۷
خط قرمز جدید گمرک برای صادرکنندگان؛ جریمه سنگین ۱۰ تا ۱۰۰ درصدی در انتظار اظهار غیرواقعی ارزش کالا

گمرک ایران با صدور بخشنامه‌ای جدید، اجرای دقیق تبصره ماده ۱۰۷ قانون امور گمرکی را الزامی اعلام کرد؛ بر اساس این ابلاغیه، هرگونه اظهار غیرواقعی ارزش کالاهای صادراتی بیش از ۱۰ درصد، می‌تواند جریمه‌ای سنگین از ۱۰ تا ۱۰۰ درصد مابه‌التفاوت ارزش کالا را برای صادرکنندگان به همراه داشته باشد. به گزارش پایگاه خبری اقتصاد […]

گمرک ایران با صدور بخشنامه‌ای جدید، اجرای دقیق تبصره ماده ۱۰۷ قانون امور گمرکی را الزامی اعلام کرد؛ بر اساس این ابلاغیه، هرگونه اظهار غیرواقعی ارزش کالاهای صادراتی بیش از ۱۰ درصد، می‌تواند جریمه‌ای سنگین از ۱۰ تا ۱۰۰ درصد مابه‌التفاوت ارزش کالا را برای صادرکنندگان به همراه داشته باشد.

به گزارش پایگاه خبری اقتصاد جوان، گمرک جمهوری اسلامی ایران در راستای کنترل دقیق‌تر فرآیند صادرات و جلوگیری از سوءاستفاده‌های احتمالی، بخشنامه‌ای جدید صادر کرده که بر الزام اجرای تبصره ذیل ماده ۱۰۷ قانون امور گمرکی تأکید دارد. طبق این بخشنامه، در صورتی که ارزش اظهارشده کالاهای صادراتی بیش از ۱۰ درصد کمتر یا بیشتر از ارزش واقعی باشد، صادرکننده مشمول جریمه‌ای بین ۱۰ تا ۱۰۰ درصد مابه‌التفاوت ارزش کالا خواهد شد.

بر اساس این ابلاغیه، اصلاح ارزش اظهارنامه‌های صادراتی چه به دلیل اشتباه در ثبت اطلاعات و چه به علت تغییر ارزش کالا  اگر بیش از سقف مجاز ۱۰ درصد باشد، مشمول اعمال جریمه قانونی خواهد بود. این جریمه باید پیش از اصلاح ارزش اظهارنامه صادراتی و از ذی‌نفعان اخذ شود و در صورت تمکین یا اعتراض صادرکننده، مراحل قانونی مربوطه مطابق مقررات دنبال خواهد شد.

گمرک ایران هدف از صدور این بخشنامه را جلوگیری از تخلفات گمرکی، پیشگیری از تقلب در ارزش‌گذاری کالاهای صادراتی و افزایش شفافیت در تشریفات گمرکی عنوان کرده است؛ اقدامی که به گفته کارشناسان می‌تواند نقش مهمی در صیانت از تجارت خارجی کشور و مقابله با فساد احتمالی در فرآیند صادرات ایفا کند.

تأکید بر کنترل کارت‌های بازرگانی و اصلاح ارزش صادرات

در متن بخشنامه گمرک آمده است: با توجه به محدودیت‌های اعمال‌شده برای کنترل سقف صادرات کارت‌های بازرگانی و به منظور جلوگیری از سوءاستفاده‌های احتمالی ناشی از اصلاح ارزش اظهارنامه‌های صدور قطعی (اعم از صادرات مستقیم، صادرات از محل ورود موقت یا ورود قطعی)، لازم است در تمامی مواردی که در زمان انجام تشریفات گمرکی، اصلاح ارزش اظهارنامه  به‌ویژه افزایش ارزش  ضروری تشخیص داده می‌شود، مفاد تبصره ماده ۱۰۷ قانون امور گمرکی به‌طور کامل رعایت شود.

طبق این تبصره، اگر ارزش کالا در اظهارنامه صادراتی بیش از ۱۰ درصد غیرواقعی اعلام شده باشد، اخذ جریمه ۱۰ تا ۱۰۰ درصدی مابه‌التفاوت ارزش کالا الزامی است و این اقدام باید پیش از هرگونه اصلاح ارزش اظهارنامه انجام شود.

ابلاغ به گمرکات اجرایی و نظارت مستمر

در پایان این بخشنامه تأکید شده است که گمرکات اجرایی سراسر کشور موظف‌اند مفاد این دستورالعمل را به تمامی واحدهای تابعه ابلاغ کنند و نظارت مستمر بر حسن اجرای آن در دستور کار قرار گیرد تا از بروز تخلفات احتمالی در فرآیند صادرات جلوگیری شود.

/مهر

لینک کوتاه : https://eghtesadejavannews.ir/?p=33567
  • ارسال توسط :
  • دیدگاه‌ها برای خط قرمز جدید گمرک برای صادرکنندگان؛ جریمه سنگین ۱۰ تا ۱۰۰ درصدی در انتظار اظهار غیرواقعی ارزش کالا بسته هستند

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0

دیدگاهها بسته است.