• امروز : جمعه, ۵ دی , ۱۴۰۴
کل 8432 امروز 2

اخبار ویژه

خاطره ۱۶۳ ساعت قطعی کامل اینترنت ایران مادران صاحب پژو ۲۰۷ می شوند+جزئیات آیا رانندگی با موتورسیکلت‌های برقی و سبک هم به گواهینامه نیاز دارد؟ برای آرتین، برای معصومیتش: پدر .. مادر .. برادر .. پر کشیدند دیدار اعضای عالی انجمن صنعت ورزش  کشور با نماینده آیت ﷲ العظمی سیستانی تأمین مالی بیش از ۷ هزار واحد نهضت ملی مسکن در لرستان توسط بانک مسکن بانک سپه پس از ادغام بالغ بر 1200 همت تسهیلات به تولید‌کنندگان، سرمایه‌گذاران و عموم مردم پرداخت کرده است آمادگی پلیس ایران برای پذیرش دانشجویان ارشد و دکتری از تاجیکستان سالانه بیش از یک میلیون نفر از خدمات پزشکی هسته‌ای در کشور بهره‌مند می‌شوند اکبرپور: استقلال برتری خود را نشان داد / با یک گل نمی‌توان درباره نازون قضاوت کرد اروپایی‌ها چقدر پول نقد همراه دارند؟ اختلاف معنادار شمال و جنوب اروپا هوش مصنوعی عامل اصلی اخراج‌ها نیست؛ فقط ۵۵ هزار شغل مستقیماً حذف شد خودروهای برقی؛ شاخص نوین قدرت اقتصادی و صنعتی کشورها

0

دنیامالی: آینده خوبی را برای دوومیدانی متصورم

  • کد خبر : 25296
  • ۱۰ فروردین ۱۴۰۴ - ۲۳:۴۱
دنیامالی: آینده خوبی را برای دوومیدانی متصورم

وزیر ورزش و جوانان در بازدید از کمپ تیم‌های ملی دوومیدانی گفت: آینده خوبی را برای رشته دوومیدانی متصور هستم. به گزارش پایگاه خبری اقتصاد جوان  و به نقل از پایگاه خبری ورزش و جوانان، احمد دنیامالی، وزیر ورزش وجوانان عصر امروز یکشنبه ۱۰ فروردین ماه به ورزشگاه دوومیدانی آفتاب انقلاب رفت تا به بهانه […]

وزیر ورزش و جوانان در بازدید از کمپ تیم‌های ملی دوومیدانی گفت: آینده خوبی را برای رشته دوومیدانی متصور هستم.

به گزارش پایگاه خبری اقتصاد جوان  و به نقل از پایگاه خبری ورزش و جوانان، احمد دنیامالی، وزیر ورزش وجوانان عصر امروز یکشنبه ۱۰ فروردین ماه به ورزشگاه دوومیدانی آفتاب انقلاب رفت تا به بهانه بازدید از اردوی تیم ملی دوومیدانی دانش آموزی، اعزامی به المپیک جهانی صربستان در جریان اوضاع و احوال این رشته قرار بگیرد.

وی در حاشیه این بازدید در جمع خبرنگاران حاضر شد و در خصوص ارزیابی خود از عملکرد فدراسیون دوومیدانی گفت: این برای دومین است که من به اردوی تیم ملی دوومیدانی می‌آیم. این که بخواهیم با این حجم از افراد و ماده‌هایی که ما در رشته دوومیدانی داریم، در حوزه قهرمانی متمرکز بشویم، کار سختی است. به هر حال استمرار، انضباط و آرامش فاکتورهای مهمی است که باید در این حوزه مد نظر قرار بگیرد.

وی افزود: تعدادی از مربیان و ورزشکاران از تمرین کردن در ورزشگاه آفتاب محروم شدند، چرا که خواستیم تمرکزمان روی تیم‌های ملی باشد و این مجموعه مختص ملی پوشان باشد. الان با صحبت‌هایی که بچه‌ها می‌کنند از این شرایط راضی هستند. علی رغم حاشیه‌هایی که برای دوومیدانی این مدت ایجاد شده، آینده خوبی را متصورم.

وی ادامه داد: ۱۸ ماه دیگر بازی‌های آسیایی ناگویاست. ما باید سبد مدالی خوش رنگی داشته باشیم. همه امکانات را فراهم کردیم، بنابراین انتظار مدال آوری از همه رشته‌ها داریم. ورزش ایران هر چقدر از حاشیه دوری کند بیشتر به قهرمانی نزدیک می‌شود. لذا یکی از وظایف من این است، فضای فدراسیون‌ها را آرام کنم و با حرف‌های فنی جدید، استفاده از ظرفیت‌های بهتر، زمینه را برای مدال آوری تیم‌های ملی مختلف مهیا کنیم. معتقدم تمام امکاناتی که مختص تیم‌های ملی است باید به فدراسیون‌ها بازگردانده شود. ما به لحاظ مالی کمک می‌کنیم دغدغه‌ای وجود نداشته باشد.

دنیامالی در خصوص تیم ملی دوومیدانی دانش آموزی خاطرنشان کرد: امروز هم به بهانه بازدید از اردوی تیم دانش آموزی به کمپ دوومیدانی آفتاب انقلاب آمدیم. ملی پوشان از اردوها راضی هستند. امیدواریم تیم ملی دانش آموزی کشورمان بتواند بین ۵۴ کشور جز تیم‌های برتر قرار بگیرد.

وزیر ورزش و جوانان در پایان راجع به بودجه تخصصی این وزارتخانه در سال جاری و در پاسخ به این سوال که این این بودجه رضایت‌بخش است، توضیح داد: من اهل غر زدن نیستم. یک بودجه‌ای را به ما دادند. ۵۰ درصد در مقایسه با سال گذشته افزایش داشته اما ما باید سعی کنیم از سایر ظرفیت‌ها استفاده کنیم و مهم‌تر از همه بتوانیم منابع مالی‌مان را مدیریت کنیم. ان‌شاءالله بتوانیم در رویدادهای امسال که با کاروان دانش آموزی شروع می‌شود و بعد از آن هم بازی‌های دانشجویان جهان، مسابقات داخل سالن آسیا، المپیک جوانان، بازی‌های کشورهای اسلامی و المپیک ناشنوایان، تیم‌های قدرتمندی اعزام کنیم. هزینه‌ها را مدیریت می‌کنیم و مشکل مالی نخواهیم داشت.

لینک کوتاه : https://eghtesadejavannews.ir/?p=25296
  • ارسال توسط :
  • دیدگاه‌ها برای دنیامالی: آینده خوبی را برای دوومیدانی متصورم بسته هستند

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0

دیدگاهها بسته است.