• امروز : جمعه, ۵ دی , ۱۴۰۴
کل 8432 امروز 2

اخبار ویژه

خاطره ۱۶۳ ساعت قطعی کامل اینترنت ایران مادران صاحب پژو ۲۰۷ می شوند+جزئیات آیا رانندگی با موتورسیکلت‌های برقی و سبک هم به گواهینامه نیاز دارد؟ برای آرتین، برای معصومیتش: پدر .. مادر .. برادر .. پر کشیدند دیدار اعضای عالی انجمن صنعت ورزش  کشور با نماینده آیت ﷲ العظمی سیستانی تأمین مالی بیش از ۷ هزار واحد نهضت ملی مسکن در لرستان توسط بانک مسکن بانک سپه پس از ادغام بالغ بر 1200 همت تسهیلات به تولید‌کنندگان، سرمایه‌گذاران و عموم مردم پرداخت کرده است آمادگی پلیس ایران برای پذیرش دانشجویان ارشد و دکتری از تاجیکستان سالانه بیش از یک میلیون نفر از خدمات پزشکی هسته‌ای در کشور بهره‌مند می‌شوند اکبرپور: استقلال برتری خود را نشان داد / با یک گل نمی‌توان درباره نازون قضاوت کرد اروپایی‌ها چقدر پول نقد همراه دارند؟ اختلاف معنادار شمال و جنوب اروپا هوش مصنوعی عامل اصلی اخراج‌ها نیست؛ فقط ۵۵ هزار شغل مستقیماً حذف شد خودروهای برقی؛ شاخص نوین قدرت اقتصادی و صنعتی کشورها

2

رونمایی از هوش مصنوعی تحلیلگر داده‌های مالی بلومبرگ

  • کد خبر : 5908
  • ۱۶ فروردین ۱۴۰۲ - ۱۱:۱۵
رونمایی از هوش مصنوعی تحلیلگر داده‌های مالی بلومبرگ
رسانه مالی بلومبرگ از بلومبرگ GPT، اولین مدل زبانی بزرگ (LLM) در جهان با تمرکز بر حوزه مالی، رونمایی کرده است.

به گزارش پایگاه خبری اقتصاد جوان ، شرکت رسانه جمعی مالی بلومبرگ، از هوش مصنوعی تحلیلگر داده‌های مالی خود با نام بلومبرگ‌ جی‌پی‌تی رونمایی کرده است. بلومبرگ GPT اولین مدل زبانی بزرگ (LLM) در جهان است که بر حوزه مالی تمرکز دارد. برخی از فعالان تکنولوژی باور دارند که در صورت موفقیت، این هوش مصنوعی می‌تواند جایگزین تحلیل‌گران مالی شود. این خبر در حالی منتشر شد که دولت ایتالیا در 31 مارچ، تصمیم به مسدود کردن ربات هوش مصنوعی محبوب ChatGPT به دلیل نقض حریم خصوصی گرفت.

هوش مصنوعی بلومبرگ

شرکت خصوصی مالی، نرم‌افزاری، داده‌ها و رسانه‌ای مشهور بلومبرگ، با رونمایی از مدل جدیدی از هوش مصنوعی (AI)، قصد دارد تا به شیوه‌ای نوین، داده‌های مالی موجود «بلومبرگ ترمینال» را تحلیل کند. برخی باور دارند که عرضه این هوش مصنوعی توسط بلومبرگ، آغاز موجی در هوش مصنوعی سازمانی و کسب‌وکارها (Corporate AI) است.

رشد و توسعه هوش مصنوعی بر پایه ماشین یادگیری منطقی (LLM) باعث شده است تا کاربردهای خاصی برای حوزه‌های مختلف شناسایی شود. به دلیل پیچیدگی دامنه بازارهای مالی، نیاز به مدل مخصوصی است که بلومبرگ جی‌پی‌تی آن فراهم خواهد کرد. بلومبرگ در 30 مارچ سال جاری، گزارش تحقیقاتی درباره توسعه هوش مصنوعی‌ای با نام بلومبرگ GPT منتشر کرد. هوش مصنوعی بلومبرگ GPT، قابلیت اجرای وظایف پردازش زبان طبیعی (NLP) را پس از کار با داده‌های آموزشی دیتا ست‌های مالی خواهد داشت.

واکنش‌ها نسبت به بلومبرگ GPT

پس از انتشار گزارش تحقیقاتی این هوش مصنوعی، بسیاری از فعالان حوزه تکنولوژی و هوش مصنوعی به تحسین از آن پرداختند. همچنین، ایتن مالیک، استاد دانشگاه پنسیلوانیا، حرکت بلومبرگ برای رونمایی از این هوش مصنوعی را موج جدیدی در آغاز توسعه هوش مصنوعی‌های سازمانی خواند و این هوش مصنوعی را در حل وظایف مالی مناسب دانست. وظایفی که بلومبرگ GPT توانایی انجام آنها را خواهد داشت، شامل تحلیل احساسات (Sentiment Analysis)، فرآیند تشخیص موجودیت های اسمی (NER)، طبقه‌بندی اخبار و پاسخ به سوالات کاربر است.

لینک کوتاه : https://eghtesadejavannews.ir/?p=5908

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.