• امروز : یکشنبه, ۱۲ بهمن , ۱۴۰۴
کل 8829 امروز 4

اخبار ویژه

خاطره ۱۶۳ ساعت قطعی کامل اینترنت ایران مادران صاحب پژو ۲۰۷ می شوند+جزئیات آیا رانندگی با موتورسیکلت‌های برقی و سبک هم به گواهینامه نیاز دارد؟ برای آرتین، برای معصومیتش: پدر .. مادر .. برادر .. پر کشیدند دیدار اعضای عالی انجمن صنعت ورزش  کشور با نماینده آیت ﷲ العظمی سیستانی مبلغ کالابرگ با مصرف خانوار تناسب ندارد اختلال در اینترنت بین‌الملل کشور عدالت برای همه؛ آینده برای ایران. حمایت از تولید انرژی پاک باهمکاری بانک مسکن و صندوق توسعه ملی / گامی استراتژیک برای رفع ناترازی برق پیشتازی رشد منابع و مصارف بانک اقتصادنوین از متوسط نظام بانکی امکان وکالتی‌ کردن حساب خریداران خودروهای وارداتی جدید با سامانه فیروزه بانک ملی ایران برندگان چهاردهمین دوره قرعه كشی طرح گردونه بانك ملت مشخص شدند امکان وکالتی نمودن سپرده‌های بانک پاسارگاد برای ثبت نام در «طرح جدید عرضه خودروهای وارداتی» زنجیره تامین، ترمز رشد ترافیک هوایی را کشید

1

سازمان هواشناسی کشور اعلام کرد؛ رگبار باران، وزش باد و کاهش دما در برخی مناطق کشور

  • کد خبر : 16584
  • ۰۶ تیر ۱۴۰۳ - ۱۰:۲۰
سازمان هواشناسی کشور اعلام کرد؛ رگبار باران، وزش باد و کاهش دما در برخی مناطق کشور

تهران- پایگاه خبری اقتصاد جوان نیوز – سازمان هواشناسی با تاکید بر اینکه از امروز تا جمعه در شمال‌شرق، شرق و بخش‌هایی از مرکز کشور وزش باد شدید و گردوخاک رخ می‌دهد، اعلام کرد: امروز برای شمال، شمال‌غرب، دامنه‌های جنوبی البرز و دامنه‌های زاگرس مرکزی رگبار باران و کاهش دما پیش‌بینی شده است. بر اساس […]

تهران- پایگاه خبری اقتصاد جوان نیوز – سازمان هواشناسی با تاکید بر اینکه از امروز تا جمعه در شمال‌شرق، شرق و بخش‌هایی از مرکز کشور وزش باد شدید و گردوخاک رخ می‌دهد، اعلام کرد: امروز برای شمال، شمال‌غرب، دامنه‌های جنوبی البرز و دامنه‌های زاگرس مرکزی رگبار باران و کاهش دما پیش‌بینی شده است.

بر اساس اعلام سازمان هواشناسی و بررسی نقشه‌های همدیدی و آینده‌نگری، امروز (چهارشنبه ۶ تیرماه) به تدریج با نفوذ جریانات شمالی به سواحل دریای خزر در مازندران، گیلان، اردبیل، نیمه شمالی آذربایجان شرقی و آذربایجان غربی رگبار، رعدوبرق وزش باد همراه با کاهش نسبی دما پیش‌بینی می‌شود که در شمال آذربایجان شرقی، اردبیل و غرب گیلان بارش‌ها شدت خواهد داشت.

همچنین امروز برای استان‌های واقع در دامنه‌های جنوبی البرز، دامنه‌های زاگرس مرکزی و استان‌های گلستان و خراسان شمالی نیز افزایش ابر وزش باد و رگبار پراکنده رخ خواهد داد.

فردا (پنجشنبه ۷ تیرماه) در شمال‌غرب، دامنه‌های زاگرس مرکزی و دامنه‌های جنوبی البرز افزایش ابر و رگبار پراکنده و در سواحل دریای خزر و خراسان شمالی بارندگی، وزش باد و کاهش دما رخ می‌دهد که بارش‌ها در شرق گیلان و غرب مازندران شدت دارد.

روزهای جمعه و شنبه (۸ و ۹ تیرماه) در شمال آذربایجان غربی و آذربایجان شرقی، اردبیل، گیلان، مازندران، گلستان، خراسان شمالی و ارتفاعات البرز مرکزی افزایش ابر گاهی، رگبار پراکنده و رعد و برق پیش‌بینی شده است.

روز یکشنبه (۱۰ تیرماه) در شمال آذربایجان غربی و آذربایجان شرقی، اردبیل، گیلان، مازندران، گلستان، خراسان شمالی و ارتفاعات البرز مرکزی بارش‌ها رخ خواهد داد که از شدت آن کاسته می‌شود و بارندگی‌ها به صورت ضعیف‌تر رخ می‌دهد.

بر اساس این گزارش، از امروز تا روز جمعه هفته جاری در شمال‌شرق، شرق، بخش‌هایی از مرکز و استان‌های واقع در دامنه‌های جنوبی البرز مرکزی در برخی ساعات وزش باد شدید و گردوخاک رخ می‌دهد.

روز یکشنبه هفته آینده همچنین برای شرق و شمال‌شرق کشور وزش باد و کاهش نسبی دما پیش‌بینی می‌شود.

خلیج فارس و دریای خزر از اواخر امروز و روز پنجشنبه مواج است.

آسمان تهران امروز کمی ابری در بعضی ساعات همراه با افزایش ابر و گاهی وزش باد شدید و گردوخاک همراه خواهد بود؛ فردا نیز برای تهران آسمانی صاف پیش‌بینی شده که از بعدازظهر افزایش ابر، گاهی وزش باد شدید و گردوخاک را خواهیم داشت. کمینه و پیشینه دمای هوا امروز در پایتخت ۲۷ و ۳۵ درجه سانتیگراد است.

لینک کوتاه : https://eghtesadejavannews.ir/?p=16584
  • ارسال توسط :
  • دیدگاه‌ها برای سازمان هواشناسی کشور اعلام کرد؛ رگبار باران، وزش باد و کاهش دما در برخی مناطق کشور بسته هستند

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0

دیدگاهها بسته است.