• امروز : دوشنبه, ۱۳ بهمن , ۱۴۰۴
کل 8851 امروز 11

اخبار ویژه

خاطره ۱۶۳ ساعت قطعی کامل اینترنت ایران مادران صاحب پژو ۲۰۷ می شوند+جزئیات آیا رانندگی با موتورسیکلت‌های برقی و سبک هم به گواهینامه نیاز دارد؟ برای آرتین، برای معصومیتش: پدر .. مادر .. برادر .. پر کشیدند دیدار اعضای عالی انجمن صنعت ورزش  کشور با نماینده آیت ﷲ العظمی سیستانی گسترش خدمات نوین بانک کشاورزی در سراسر کشور از طریق دفاتر پیشخوان دولت انتشار نسخه دی‌جت در Testflight برای سیستم عامل iOS یکسان‌سازی رمز کارت‌های هدیه بانک اقتصادنوین ۱۰ شعبه آسیب دیده بانک مسکن بازسازی و به چرخه خدمت رسانی بازگشتند رحیمی: بانک مسکن ازپیشران‌های اصلی توسعه بخش مسکن کشور است/ بانک مسکن ۱۲ هزار فقره تسهیلات به هموطنان هرمزگانی پرداخت کرده است فولاد سنگان با استقرار نظام جامع HSE به «صفر حادثه» نزدیک شد مدرن‌سازی و تضمین امنیت مبادلات مالی شرکت‌ها با «چک امن دیجیتال حقوقی» بانک رفاه امکان دریافت یارانه یک میلیونی برای افراد دهک 10 که یارانه نقدی دریافت نمی کنند | دانلود اپلیکشن شما

3

سویه جدید کرونا به ایران رسیده است؟

  • کد خبر : 8932
  • ۲۲ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۱:۲۶
سویه جدید کرونا به ایران رسیده است؟
معاون بهداشت وزارت بهداشت با اشاره به رصد دقیق بیماری‌ها در کشور، در مورد سویه جدید کرونا گفت: زیرسویه EG.۵.۱ کرونای اُمیکرون هنوز در ایران شناسایی نشده است.

 حسین فرشیدی گفت: از زمان اوج شیوع کرونا تاکنون واحد رصد بیماری‌های وزارت بهداشت به صورت کاملا فعال تمام بیماری‌هایی که ممکن است بروز آنها مشکلاتی برای کشور ایجاد کند مانند کرونا، تب دنگی و… را بررسی و رصد می‌کند.

وی افزود: در خصوص بیماری کرونا نیز در فواصل مشخص از موارد مشکوک و محتمل که با علائم متفاوت از کرونا هم مراجعه می‌کنند نمونه‌گیری انجام می‌شود تا کنترل دقیق بیماری انجام شود و هنوز سوش جدید کرونا ( زیرسویه EG.۵.۱ از زیرشاخه‌های سویه امیکرون کرونا) در کشور شناسایی نشده است.

فرشیدی بیان کرد: مستند سازمان بهداشت جهانی برای اعلام بروز سویه جدید کرونا نیز گزارشات کشورهای مختلف است. در مورد سویه جدید کرونا طبق اعلام مراجع رسمی می‌دانیم که امکان انتقال آن نسبت به سویه‌های قبلی بسیار بیشتر است، ولی علائم مشابه با کرونا دارد هرچند که با علائم کرونای اولیه بسیار متفاوت است. البته چون اکثر افراد واکسن تزریق کرده‌اند تا حدی نسبت به آن ایمنی دارند.

معاون وزیر بهداشت، تاکید کرد: سازمان بهداشت جهانی اعلام کرده که کرونا از وضعیت اضطراری خارج شده اما این موضوع به معنای از بین رفتن کامل کرونا نیست. نه تنها در کشور ما بلکه در کشورهای دیگر هم روزانه برخی به این بیماری مبتلا می‌شوند.

لینک کوتاه : https://eghtesadejavannews.ir/?p=8932
  • ارسال توسط :
  • دیدگاه‌ها برای سویه جدید کرونا به ایران رسیده است؟ بسته هستند

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0

دیدگاهها بسته است.