• امروز : یکشنبه, ۱۲ بهمن , ۱۴۰۴
کل 8837 امروز 12
1

طوفان آبی قبل از دربی ۱۰۶؛ ورمزیار: استقلال مدعی شماره‌یک قهرمانی

  • کد خبر : 33064
  • ۱۲ آذر ۱۴۰۴ - ۲۱:۱۸
طوفان آبی قبل از دربی ۱۰۶؛ ورمزیار: استقلال مدعی شماره‌یک قهرمانی

صادق ورمزیار، پیشکسوت استقلال با اشاره به حساسیت بی‌حد دربی ۱۰۶ تأکید کرد که «فقط اسم دربی» می‌تواند استرس بازیکنان را چند برابر کند. او با تحلیل شرایط دو تیم گفت استقلال با چهار پیروزی متوالی و بازگشت بازیکنان کلیدی، حتی در صورت شکست نیز شانس اول قهرمانی لیگ برتر است. به گزارش پایگاه خبری اقتصاد […]

صادق ورمزیار، پیشکسوت استقلال با اشاره به حساسیت بی‌حد دربی ۱۰۶ تأکید کرد که «فقط اسم دربی» می‌تواند استرس بازیکنان را چند برابر کند. او با تحلیل شرایط دو تیم گفت استقلال با چهار پیروزی متوالی و بازگشت بازیکنان کلیدی، حتی در صورت شکست نیز شانس اول قهرمانی لیگ برتر است.

به گزارش پایگاه خبری اقتصاد جوان، تیم فوتبال استقلال پس از گذراندن ۱۰ مسابقه و کسب ۱۹ امتیاز، در صدر جدول لیگ برتر قرار دارد و اکنون با روحیه‌ای فوق‌العاده خود را برای دربی حساس هفته یازدهم آماده می‌کند. آبی‌پوشان قرار است روز جمعه در چارچوب دربی ۱۰۶، در ورزشگاه امام خمینی (ره) اراک مقابل پرسپولیس صف‌آرایی کنند؛ مسابقه‌ای که نه‌تنها یک دیدار معمولی لیگ نیست، بلکه توجه میلیون‌ها هوادار را به خود جلب کرده است.

اهمیت این مسابقه از هر جهت بالاست؛ استقلال برای تثبیت صدرنشینی و افزایش فاصله با رقبا به پیروزی نیاز دارد و پرسپولیس نیز در تلاش است تا با کاهش فاصله امتیازی، دوباره به جمع مدعیان بازگردد. نتیجه این بازی می‌تواند مسیر هر دو تیم در ادامه لیگ و حتی سرنوشت نیم‌فصل را تغییر دهد. از این رو انتظار می‌رود دیداری تاکتیکی، پرهیجان و البته حساس برگزار شود؛ جایی که کوچک‌ترین اشتباه می‌تواند نتیجه را عوض کند.

استقلال که با چهار برد پیاپی وارد این مسابقه می‌شود، شرایط روحی و فنی بسیار مناسبی دارد. بازگشت بازیکنان مصدوم نیز باعث شده آبی‌پوشان با ترکیبی کامل‌تر و آماده‌تر وارد زمین شوند. در سوی دیگر، پرسپولیس نیز برای ارائه نمایشی مقتدرانه و کسب نتیجه مطلوب پا به میدان خواهد گذاشت.

«نام دربی خودش استرس می‌آورد»

صادق ورمزیار، پیشکسوت استقلال و کارشناس فوتبال، درباره فضای خاص این مسابقه گفت: «اسم دربی به خودی خود استرس بزرگی برای بازیکنان، هواداران و حتی مدیران دو تیم ایجاد می‌کند. شکست در این بازی می‌تواند تغییراتی در باشگاه‌ها رقم بزند و به همین دلیل فشار روانی بسیار بالاست.»

او افزود: «برخلاف لیگ‌های خارجی مثل اسپانیا که رئال و بارسلونا چندین بار مقابل هم قرار می‌گیرند، در ایران تعداد این دیدارها کم است. همین مسئله حساسیت، هیجان و کری‌خوانی هواداران را بیشتر می‌کند.»

«استقلال آماده‌تر است»

ورمزیار با اشاره به روند رو به رشد استقلال گفت: «این تیم به‌مرور بهتر شد و اکنون چهار پیروزی اخیر باعث شده بازیکنان با آرامش و اعتمادبه‌نفس بیشتری وارد زمین شوند. حضور بازیکنانی مثل منیر الحدادی و مهران احمدی می‌تواند کفه ترازو را به‌نفع استقلال سنگین کند.»

او تأکید کرد: «در دربی، تیمی موفق‌تر است که آرامش بیشتری داشته باشد و با تمرکز وارد زمین شود.»

استقلال شانس اول قهرمانی

 

ورمزیار در پایان اظهار داشت: «استقلال از نظر ترکیب، سیستم و سبک بازی پتانسیل قهرمانی دارد. فشار پرس این تیم اجازه بازی‌سازی آسان را از حریف می‌گیرد و اگر روند فعلی ادامه پیدا کند، استقلال شانس اول قهرمانی خواهد بود.»

/مهر

لینک کوتاه : https://eghtesadejavannews.ir/?p=33064
  • ارسال توسط :
  • دیدگاه‌ها برای طوفان آبی قبل از دربی ۱۰۶؛ ورمزیار: استقلال مدعی شماره‌یک قهرمانی بسته هستند

برچسب ها

خبرهای مرتبط را بخوانید

۱۲بهمن
حمایت از تولیدکنندگان و حفظ رضایت مشتریان در افق بانک ملی ایران
تببین اهداف و برنامه های پایان سال با حضور روسای ادارات امور شعب

حمایت از تولیدکنندگان و حفظ رضایت مشتریان در افق بانک ملی ایران

۱۲بهمن
کالاپی بانک ملی ایران؛ راهکاری ایده آل برای تامین نیازهای ضروری خانوار

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0

دیدگاهها بسته است.