• امروز : جمعه, ۵ دی , ۱۴۰۴
کل 8430 امروز 0

اخبار ویژه

خاطره ۱۶۳ ساعت قطعی کامل اینترنت ایران مادران صاحب پژو ۲۰۷ می شوند+جزئیات آیا رانندگی با موتورسیکلت‌های برقی و سبک هم به گواهینامه نیاز دارد؟ برای آرتین، برای معصومیتش: پدر .. مادر .. برادر .. پر کشیدند دیدار اعضای عالی انجمن صنعت ورزش  کشور با نماینده آیت ﷲ العظمی سیستانی آمادگی پلیس ایران برای پذیرش دانشجویان ارشد و دکتری از تاجیکستان سالانه بیش از یک میلیون نفر از خدمات پزشکی هسته‌ای در کشور بهره‌مند می‌شوند اکبرپور: استقلال برتری خود را نشان داد / با یک گل نمی‌توان درباره نازون قضاوت کرد اروپایی‌ها چقدر پول نقد همراه دارند؟ اختلاف معنادار شمال و جنوب اروپا هوش مصنوعی عامل اصلی اخراج‌ها نیست؛ فقط ۵۵ هزار شغل مستقیماً حذف شد خودروهای برقی؛ شاخص نوین قدرت اقتصادی و صنعتی کشورها بزرگ‌ترین پالایشگر هند واردات نفت روسیه را دوباره آغاز کرد پایان فقر شدید در جهان با ۳۱۸ میلیارد دلار؛ هزینه‌ای کمتر از ۰.۳ درصد اقتصاد جهانی

0

قرارداد 38 طرح پژوهشی و فناورانه ایمیدرو «منعقد شده» یا «در مرحله انعقاد»

  • کد خبر : 26733
  • ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۷:۳۷
قرارداد 38 طرح پژوهشی و فناورانه ایمیدرو «منعقد شده» یا «در مرحله انعقاد»

به گزارش پایگاه خبری اقتصاد جوان به نقل از روابط عمومی ایمیدرو ،سرپرست مدیریت پژوهش و فناوری ایمیدرو اعلام کرد: این سازمان طی سال گذشته، 38 طرح پژوهشی و فناورانه را با دانشگاه ها و مراکز پژوهشی و شرکت های دانش بنیان عقد قرارداد کرده است که برخی از آنها در مراحل پایانی انعقاد قرارداد […]

به گزارش پایگاه خبری اقتصاد جوان به نقل از روابط عمومی ایمیدرو ،سرپرست مدیریت پژوهش و فناوری ایمیدرو اعلام کرد: این سازمان طی سال گذشته، 38 طرح پژوهشی و فناورانه را با دانشگاه ها و مراکز پژوهشی و شرکت های دانش بنیان عقد قرارداد کرده است که برخی از آنها در مراحل پایانی انعقاد قرارداد هستند.
فرهاد فرشاد با بیان این مطلب گفت: ایمیدرو از ابتدای فروردین تا پایان اسفند 2 هزار و 489 میلیارد و 550 میلیون ریال برای حوزه پژوهش و فناوری هزینه کرده است.

وی افزود: از این میزان، یک هزار و 865 میلیارد و 510 میلیون ریال برای طرح های پژوهشی و 624 میلیارد و 40 میلیون ریال برای حمایت از همایش ها، برگزاری دوره های آموزشی (طرح فاجد و طرح گوهرسنگ)، اجرای فرآیند ارزیابی بهره وری، برگزاری کارگاه‌های آموزشی در مرکز تحقیقات فرآوری مواد معدنی ایران و غیره، اختصاص داده شد.
سرپرست مدیریت پژوهش و فناوری ایمیدرو خاطرنشان کرد: طرح های پژوهشی مذکور در زمینه پرعیارسازی باطله های معدنی، تولید گاز سنتزی برای نیروگاه برق، شبیه سازی و توسعه فناوری واقعیت مجازی جهت ارتقای سطح مهارت‌های ایمنی کارکنان معدن، امکان‌سنجی ایجاد نیروگاه حرارتی خورشیدی، طراحی سکوی جامع هوشمند مطالعات اکتشافی به همراه تلفیق هوشمند داده‌های اکتشافی و آموزش شبیه ساز اپراتورهای بیل مکانیکی است.

وی ادامه داد: از دیگر طرح های پژوهشی شامل سامانه ضد تصادف ماشین آلات معدنی، زیست بوم نوآوری و فن آوری، شبیه سازی فرآیند تولید گاز سنتز مورد نیاز واحد های احیای مستقیم آهن اسفنجی با استفاده از زغال سنگ، بررسی وضعیت تجارت گوهرسنگ ها و راهکارهای توسعه آن، توسعه دستگاه خردایش پالس الکتریکی فشارقوی ، ایجاد اَبر معدن و صنایع معدنی به منظور یکپارچه‌سازی زیرساخت داده‌های معدن و صنایع معدنی، شناسایی و اکتشاف هیدروژن زمین شناسی/طبیعی در ایران، توسعه فناوری تبدیل انواع سنگ آهن به مگنتیت با استفاده از روش بستر سیال(SMR) در مقیاس پایلوت، بازیابی ذرات نرمه و فوق نرمه فرآیند فلوتاسیون در مقیاس پایه و نیمه صنعتی ، امکان سنجی ایجاد پناه‌گاه‌های نجات در معادن زیرزمینی زغال سنگ و غیره است.
جزئیات قراردادهای پژوهشی
فرشاد با اشاره به جزئیات قراردادهای پژوهشی منعقد شده و در حال انعقاد ایمیدرو تصریح کرد: طی پارسال، انعقاد 7 قرارداد پژوهشی توسط شرکت ملی فولاد ایران و 6 طرح توسط شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران در راستای مصوبه تفویض فعالیت های ساتع انجام شد.
وی افزود: 25 طرح پژوهشی و فناورانه نیز در ایمیدرو تصویب شدند که 20 طرح عقد قرارداد شده اند و 5 طرح نیز در مرحله عقد قرارداد هستند.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://eghtesadejavannews.ir/?p=26733
  • ارسال توسط :
  • دیدگاه‌ها برای قرارداد 38 طرح پژوهشی و فناورانه ایمیدرو «منعقد شده» یا «در مرحله انعقاد» بسته هستند

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0

دیدگاهها بسته است.