• امروز : یکشنبه, ۷ دی , ۱۴۰۴
کل 8468 امروز 0

اخبار ویژه

خاطره ۱۶۳ ساعت قطعی کامل اینترنت ایران مادران صاحب پژو ۲۰۷ می شوند+جزئیات آیا رانندگی با موتورسیکلت‌های برقی و سبک هم به گواهینامه نیاز دارد؟ برای آرتین، برای معصومیتش: پدر .. مادر .. برادر .. پر کشیدند دیدار اعضای عالی انجمن صنعت ورزش  کشور با نماینده آیت ﷲ العظمی سیستانی آنچه بیشترین تأثیر را بر قیمت نهایی پوشاک می‌گذارد نیکرو: قلعه تاریخی گلاشگرد شهرستان فاریاب مرمت می شود جشنواره اقوام و عشایر آرادان فرصتی برای رونق اقتصادی غرب استان سمنان رونمایی از دو طرح بیمه زندگی مشترک بانک تجارت و بیمه تجارت‌نو در همایش مدیران عامل شرکت‌های زیرمجموعه بانک رشد قابل‌توجه مبلغ فروش «آریا» در آذر ۱۴۰۴ / افزایش ۴۳ درصدی فروش سالانه پلیمر آریاساسول پیام مدیرعامل بانک ملت به مناسبت روز صنعت پتروشیمی؛ تأکید بر توسعه پایدار، اشتغال‌زایی و تداوم حمایت مالی از پروژه‌های راهبردی وام تا ۲ میلیارد تومان بدون مسدودی؛ جزئیات طرح «شایان» بانک ملت برای دریافت تسهیلات تا ۲۰ میلیارد ریال طعنه خریداران طلا و نقره به سرمایه‌گذاران بیت‌کوین

3

قیمت دلار 19 تیر 1402 / بازار بی‌جان ارز قفل شد

  • کد خبر : 8096
  • ۱۹ تیر ۱۴۰۲ - ۸:۳۵
قیمت دلار 19 تیر 1402 / بازار بی‌جان ارز قفل شد
قیمت دلار غیر از نوسان‌های افزایشی محدود که به واسطه سیگنال‌های سیاسی تجربه کرد، بیش از یک ماه است که در محدوده ۴۹ هزار تومانی قفل شده است. دیروز با وجودی که سیگنالی به بازار ارز نرسید اما اسکناس دلار رِنج شد.

به گزارش پایگاه خبری اقتصاد جوان نیوز  دیروز قیمت دلار نوسان کاهشی محدودی داشت و با اختلاف ۵۰ تومانی نسبت به روز شنبه با رقم ۴۹ هزار و ۸۵۰ تومان مبادله شد.

این در حالی است که معامله‌گران بازار ارز معتقدند ثبات نسبی قیمت دلار، موقتی و ساخته دست بازارساز است.

در روزهای گذشته موضوع نشست شورای امنیت سازمان ملل مهمترین رویدادی بود که بازارهای مالی در انتظار برگزاری آن بودند. در پایان این نشست که انتهای هفته گذشته برپا شد بیانیه‌ای درباره اقدامات هسته‌ای ایران، توسط سه کشور اروپایی مطرح شد.

حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه ایران، در مصاحبه‌ای با شبکه تلویزیونی فونیکس چین با بیان اینکه هفته‌هاست گفت‌وگوهایی را با سه کشور اروپایی شروع کرده‌ایم، افزود: «گفت‌وگوها ناظر بر این است که بتوانیم از سوء تفاهم‌ها عبور کنیم و در مسیر تعامل و همکاری بهتری قرار بگیریم.»

امیرعبداللهیان اظهار داشت: «این گفت‌وگوها از نروژ شروع شد و اخیراً هم در ابوظبی امارات متحده عربی ادامه پیدا کرد. گفت‌وگوها ناظر بر این است که بتوانیم از سوء‌تفاهم‌ها عبور کنیم و ایران و سه کشور اروپایی در مسیر تعامل و همکاری بهتری قرار بگیرند.»

در ماه‌های گذشته تحلیل فعالان بازار ارز از سفرهای مکرر مقامات ایرانی به کشورهای همسایه، گفت‌وگو پیرامون مسائل هسته‌ای ایران بود. به نظر می‌رسد تعبیر این عده، از گسترش روابط منطقه‌ای درست از آب درآمده و بازارهای مالی در انتظار نتیجه مساعد برای بهبود روابط با کشورهای همسایه هستند؛ البته در حوزه برجام!

قیمت نرخ‌های مختلف

دیروز ۱۸ تیرماه قیمت اسکناس دلار کاهش یک تومانی داشت و با رقم ۴۱ هزار و ۲۵۸ تومان ارائه شد. دلار حواله نیز با رقم ۳۷ هزار و ۵۰۸ تومان عرضه شد و یک ریال کاهش قیمت داشت.

همچنین قیمت دلار نیمایی مانند هفته‌های گذشته روی رقم ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومان ثابت بود.

قیمت ارزهای موثر

در آخرین معامله دیروز، یورو در بازار آزاد با قیمت ۵۴ هزار و ۸۴۷ تومان معامله شد و افزایش ۱۰ تومانی داشت. اما قیمت اسکناس یورو در سایت بازار متشکل ارزی با افزایش ۳۰ تومانی با قیمت ۴۵ هزار و ۲۵۴ تومان رسید. یوروی حواله نیز با قیمت ۴۱ هزار و ۱۴۰ تومان عرضه شد.

گفتنی است درهم امارات دیروز با رقم ۱۳ هزار و ۸۰۰ تومان معامله شد.در سایت بازار متشکل ارزی نیز قیمت درهم نسبت به آخرین معامله دیروز تغییر نداشت. حواله درهم با قیمت ۱۰ هزار و ۲۱۳ تومان مبادله شد. اسکناس درهم نیز با رقم ۱۱ هزار و ۲۳۴ تومان عرضه شد.

لینک کوتاه : https://eghtesadejavannews.ir/?p=8096
  • ارسال توسط :
  • دیدگاه‌ها برای قیمت دلار 19 تیر 1402 / بازار بی‌جان ارز قفل شد بسته هستند

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0

دیدگاهها بسته است.