• امروز : یکشنبه, ۷ دی , ۱۴۰۴
کل 8458 امروز 9

اخبار ویژه

خاطره ۱۶۳ ساعت قطعی کامل اینترنت ایران مادران صاحب پژو ۲۰۷ می شوند+جزئیات آیا رانندگی با موتورسیکلت‌های برقی و سبک هم به گواهینامه نیاز دارد؟ برای آرتین، برای معصومیتش: پدر .. مادر .. برادر .. پر کشیدند دیدار اعضای عالی انجمن صنعت ورزش  کشور با نماینده آیت ﷲ العظمی سیستانی برگزاری مزایده سراسری نوبت اول سهام شرکت «نوران با ما انرژی» آریاساسول بر مدار توسعه؛ روایت پیشرفت پروژه‌های راهبردی در سایه اعتماد سهام‌داران بانک پاسارگاد؛ پشتیبان زنجیره تأمین داخلی با گشایش بیش از ۶۳ هزار میلیارد ریال اعتبار اسنادی در آبان ۱۴۰۴ خانه‌دار شدن بیش از ۴۰ هزار متقاضی با تسهیلات بانک مسکن در ۸ ماهه ۱۴۰۴ / رشد ۳۳ درصدی وام خرید مسکن قدردانی مدیرکل راه و شهرسازی اردبیل از نقش بانک اقتصادنوین در تأمین مالی نهضت ملی مسکن افزایش سرمایه؛ حلقه مفقوده نقش‌آفرینی بانک توسعه تعاون در حمایت از تولید و اشتغال ارتقای سلامت ۳۰۸ هزار نفر با مشارکت ۵۰۰۰ میلیارد ریالی بانک صادرات ایران در پروژه زیست‌محیطی همکاری نوبیتکس و تارا؛ تا ۱۵۰ میلیون تومان اعتبار تارا به پشتوانه دارایی در نوبیتکس

0

نجارزاده: ابزارهای نوین تأمین مالی در مسیر رشد تولید و عدالت اقتصادی

  • کد خبر : 31418
  • ۱۸ مهر ۱۴۰۴ - ۲۰:۱۱
نجارزاده: ابزارهای نوین تأمین مالی در مسیر رشد تولید و عدالت اقتصادی

مدیرعامل بانک ملی ایران، در همایش فرصت‌های سرمایه‌گذاری استان خراسان شمالی با تأکید بر اهمیت تأمین مالی هدفمند در مسیر توسعه اقتصادی گفت: تأمین مالی، نقطه کلیدی و حلقه مفقوده رشد تولید و اجرای پروژه‌های اقتصادی در کشور است. به گزارش گویای خبر به نقل از روابط عمومی بانک ملی ایران، دکتر نجارزاده با اشاره به نقش پررنگ […]

مدیرعامل بانک ملی ایران، در همایش فرصت‌های سرمایه‌گذاری استان خراسان شمالی با تأکید بر اهمیت تأمین مالی هدفمند در مسیر توسعه اقتصادی گفت: تأمین مالی، نقطه کلیدی و حلقه مفقوده رشد تولید و اجرای پروژه‌های اقتصادی در کشور است.

به گزارش گویای خبر به نقل از روابط عمومی بانک ملی ایران، دکتر نجارزاده با اشاره به نقش پررنگ شبکه بانکی در پشتیبانی از فعالیت‌های اقتصادی افزود: در حال حاضر حدود ۹۰ درصد تأمین مالی کشور به‌صورت مستقیم از طریق نظام بانکی و تنها ۱۰ درصد به‌صورت غیرمستقیم انجام می‌شود.

مدیرعامل بانک ملی ایران با قدردانی از تدبیر کمیسیون اقتصادی مجلس در تدوین قانون تأمین مالی و زیرساخت، اظهار داشت: این اقدام می‌تواند بسیاری از موانع موجود در مسیر تأمین مالی را برطرف کرده و زمینه‌ساز رشد و توسعه پایدار شود.

نجارزاده با بیان این که بانک‌ها به‌عنوان واسطه‌گران وجوه، نقش محوری در جریان سرمایه و گردش پول دارند، گفت: در حال حاضر برنامه‌های نوینی در حوزه تأمین مالی در دست اجراست که می‌تواند ظرفیت‌های تازه‌ای برای فعالان اقتصادی فراهم آورد.

وی ابزارهایی مانند تأمین مالی زنجیره‌ای، صندوق‌های پروژه‌محور و تأمین مالی جمعی را از جمله راهکارهای جدید برای مشارکت عمومی در رشد اقتصادی دانست و افزود: این روش‌ها با حمایت دولت چهاردهم و همکاری مردم می‌تواند به تقویت عدالت اقتصادی و رونق تولید کمک کند.

مدیرعامل بانک ملی ایران همچنین با اشاره به ظرفیت‌های گسترده اقتصادی استان خراسان شمالی گفت: این استان در بخش‌هایی همچون معدن، کشاورزی و دامپروری از فرصت‌های فراوانی برخوردار است، اما بخش عمده منابع بانکی در این منطقه صرف مصارف خرد می‌شود.

او خاطرنشان کرد: اگر بتوانیم با تغییر رویکرد و طراحی ابزارهای نوین تأمین مالی، منابع خرد را به سمت پروژه‌های بزرگ و مولد هدایت کنیم، بدون شک خروجی این اقدام برای اقتصاد استان‌ها مثبت و سازنده خواهد بود.

نجارزاده در پایان تأکید کرد: بانک ملی ایران همواره در کنار تولیدکنندگان، صنعتگران و کارآفرینان کشور ایستاده و از طریق ابزارهای متنوع تأمین مالی، از رشد و توسعه اقتصادی کشور حمایت می‌کند.

گفتنی است این همایش با حضور دکتر جعفر قائم‌پناه، معاون اجرایی رییس‌جمهور، دکتر سید شمس‌الدین حسینی، رییس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی، نمایندگان استان خراسان شمالی در مجلس شورای اسلامی و جمعی از فعالان اقتصادی برگزار شد.

لینک کوتاه : https://eghtesadejavannews.ir/?p=31418
  • ارسال توسط :
  • دیدگاه‌ها برای نجارزاده: ابزارهای نوین تأمین مالی در مسیر رشد تولید و عدالت اقتصادی بسته هستند

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0

دیدگاهها بسته است.