• امروز : شنبه, ۶ دی , ۱۴۰۴
کل 8434 امروز 0

اخبار ویژه

خاطره ۱۶۳ ساعت قطعی کامل اینترنت ایران مادران صاحب پژو ۲۰۷ می شوند+جزئیات آیا رانندگی با موتورسیکلت‌های برقی و سبک هم به گواهینامه نیاز دارد؟ برای آرتین، برای معصومیتش: پدر .. مادر .. برادر .. پر کشیدند دیدار اعضای عالی انجمن صنعت ورزش  کشور با نماینده آیت ﷲ العظمی سیستانی برگزاری مسابقات قهرمانی بانوان تای‌کیک‌بوکسینگ استان هرمزگان در بندرعباس رزمایش «یلدای فاطمی» در بنیاد آبشار عاطفه‌ها؛ اهدای جهیزیه و بسته‌های معیشتی به نوعروسان و مهرجویان تأمین مالی بیش از ۷ هزار واحد نهضت ملی مسکن در لرستان توسط بانک مسکن بانک سپه پس از ادغام بالغ بر 1200 همت تسهیلات به تولید‌کنندگان، سرمایه‌گذاران و عموم مردم پرداخت کرده است آمادگی پلیس ایران برای پذیرش دانشجویان ارشد و دکتری از تاجیکستان سالانه بیش از یک میلیون نفر از خدمات پزشکی هسته‌ای در کشور بهره‌مند می‌شوند اکبرپور: استقلال برتری خود را نشان داد / با یک گل نمی‌توان درباره نازون قضاوت کرد اروپایی‌ها چقدر پول نقد همراه دارند؟ اختلاف معنادار شمال و جنوب اروپا

2

نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی در جنوب کرمان / همه پای کار دستور رئیس جمهور

  • کد خبر : 21786
  • ۲۴ آذر ۱۴۰۳ - ۱۳:۵۸
نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی در جنوب کرمان / همه پای کار دستور رئیس جمهور

به گزارش خبرگزاری اقتصاد جوان : حمید رضاخان محمدی معاون وزیر آموزش و پرورش و رئیس این سازمان روز پنجشنبه ۲۲ آذرماه جاری به همراه مدیران کل آموزش و پرورش و نوسازی مدارس استان و جمعی از مسئولین استانی و منطقه ای ضمن بازدید از وضعیت فضاهای آموزشی و تجهیزات تعدادی از مدارس روستاهای حیدرآباد، […]

به گزارش خبرگزاری اقتصاد جوان : حمید رضاخان محمدی معاون وزیر آموزش و پرورش و رئیس این سازمان روز پنجشنبه ۲۲ آذرماه جاری به همراه مدیران کل آموزش و پرورش و نوسازی مدارس استان و جمعی از مسئولین استانی و منطقه ای ضمن بازدید از وضعیت فضاهای آموزشی و تجهیزات تعدادی از مدارس روستاهای حیدرآباد، بلبلوئیه و طرج در شهرستان جیرفت، در ساخت یک مدرسه در روستای حیدرآباد جیرفت در راستای نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزرشی کشور با رویکرد مشارکت مردم محور مشارکت کرد.

وی در حاشیه این مراسم با اشاره به اینکه توسعه عدالت در فضاهای آموزشی و کیفیت بخشی دو رویکرد مهم رییس دولت چهاردهم در حوزه مهم تعلیم و تربیت است، اظهار داشت: رییس جمهور به صورت ویژه و با دو رویکرد راهبردی نظام آموزش و پرورش را دنبال می کند.

این مقام مسئول تصریح کرد: این که شخص اول اجرایی کشور نگاه ویژه ای به توسعه عدالت در فضاهای آموزشی دارد، فرصت بسیار خوبی است که همه با هم باید دست در دست هم و با کمک هم این رویکرد مهم را به ثمر برسانیم.

رییس سازمان نوسازی مدارس کشور با بیان افزایش چشمگیر مشارکت خیرین مدرسه ساز در طول دو سال اخیر، تصریح کرد: خیرین در عرصه مدرسه سازی کار بزرگی انجام داده اند، باید به کار این مجموعه افتخار کرد، به عنوان کسی که سالیان زیادی در این عرصه توفیق خدمت داشته ام انرژی و زیبایی های خدمت در مدرسه سازی را دربرکت حضور خیرین دیده ام،شکی نیست که حضور خیرین، همواره برکت و شیرینی کار مقدس مدرسه سازی بوده است.

وی با درخواست از خیرین محترم جهت حضور در نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی کشور ، اذعان کرد: با توجه به جنس و روح کار اتفاقا بهترین فرصت برای ما جهت تحقق شایسته ایده رییس جمهور محترم ، حضور حداکثری خیرین در این نهضت است ، حضور خیرین در این طرح به کار ما برکت و در عین حال سرعت خواهد داد.

این مقام مسئول بر تاکید رییس جمهور به استانداران ، فرمانداران و بخشداران برای حمایت همه جانبه از نهضت اشاره کرد و ادامه داد: طبیعتا حجم کار وقتی به استان می رسد کمتر می شود و اگر توسط شخص استاندار به عنوان نماینده دولت و رییس شورای استان مدیریت و حمایت شود همه ارکان استانی بسیج می شوند و درصد سرعت و موفقیت کار بالا می رود.

معاون وزیر آموزش و پرورش در پایان با تاکید بر اینکه هرگز اجازه نمی دهیم نگاه تحولی رییس جمهور محترم بر زمین بماند، گفت: خانواده بزرگ مدرسه سازی کشور در دو سال اخیر نشان داده است با هر شرایط و امکاناتی تکالیف ذاتی و قانونی خویش را به بهترین نحو ممکن انجام خواهد داد، آمارها گواه این مهم می باشد. در حال حاضر نیز با تجارب ارزنده ای که در مدرسه سازی به خصوص با کمک مردم و گروه های مردمی و جهادی داریم به حول و قوه الهی با ساماندهی مدارس کانکسی و سنگی ناایمن سراسر کشور، برنامه تحولی دکتر پزشکیان را محقق خواهیم کرد.

براساس تاکید رئیس جمهور نهضت تحولی توسعه عدالت در فضاهای آموزشی کشور با رویکرد مشارکت مردم محور در اولویت دولت چهاردهم قرار گرفت . پیش بینی می شود در مرحله نخست تمامی مدارس سنگی ناایمن در سراسر کشور ساماندهی شوند.

لینک کوتاه : https://eghtesadejavannews.ir/?p=21786
  • ارسال توسط :
  • دیدگاه‌ها برای نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی در جنوب کرمان / همه پای کار دستور رئیس جمهور بسته هستند

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0

دیدگاهها بسته است.