• امروز : شنبه, ۱۳ دی , ۱۴۰۴
کل 8552 امروز 0

اخبار ویژه

5
وزیر دارایی اسراییل:

هزینه جنگ اسراییل در غزه 246 میلیون دلار است

  • کد خبر : 10910
  • ۰۴ آبان ۱۴۰۲ - ۸:۴۱
هزینه جنگ اسراییل در غزه 246 میلیون دلار است
وزیر دارایی اسراییل با اعلام به محاق رفتن بودجه جاری و سال آینده رژیمش و هزینه جنگ اسراییل در غزه گفت: به طور حتم بودجه جدیدی در این رابطه نوشته خواهد شد.

به گزارش پایگاه خبری اقتصاد جوان نیوز ، بتسلئیل سموتریچ وزیر دارایی اسرائیل اعتراف کرد، جنگ علیه غزه باعث شده است تا بودجه سال 2023 ـ 2024 رژیمش دچار اختلال شدید شده و باید تعدیل‌های زیادی در آن انجام بپذیرد.

سموتریچ که با رادیو ارتش اسراییل گفتگو می‌کرد افزود: تغییر وضعیت پیش روی (رژیم) اسرائیل از با ثبات به منفی توسط آژانس “استاندارد‌ اند پورز” او را چندان نگران نمی‌کند.

به گفته وزیر دارایی اسراییل هزینه جنگ اسراییل در غزه روزانه یک میلیارد شیکل (246 میلیون دلار) برای رژیمش هزینه دارد.

با این حال او اذعان کرد که هنوز نمی‌توان پیش بینی خاصی در رابطه با هزینه‌های غیر مستقیم جنگ بر اقتصاد داشت زیرا این اقتصاد به شکل قابل توجهی بر اثر جنگ فلج شده است و فراخوان نیروهای احتیاط از یک سو و حجم گسترده موشک‌هایی که از نوار غزه به سوی عمق (رژیم) اسراییل شلیک می‌شوند، این اقتصاد را زمین گیر کرده است.

لینک کوتاه : https://eghtesadejavannews.ir/?p=10910
  • ارسال توسط :
  • دیدگاه‌ها برای هزینه جنگ اسراییل در غزه 246 میلیون دلار است بسته هستند

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0

دیدگاهها بسته است.