چین جلوی خرید تراشه‌های AI Nvidia را گرفت: زنگ خطر برای بازار جهانی هوش مصنوعی

پایگاه خبری اقتصاد جوان به نقل از فایننشال تایمز گزارش می دهد:
این تصمیم چین بازتاب نگرانی‌ها درباره امنیت ملی و کنترل فناوری‌های حیاتی است. Nvidia یکی از پیشروترین تولیدکنندگان تراشه‌های AI جهان است و تراشه‌های آن در پردازش‌های پیشرفته و مراکز داده کاربرد گسترده دارند.
تحلیلگران معتقدند توقف خرید این تراشه‌ها می‌تواند سرعت توسعه هوش مصنوعی در چین را کاهش دهد و شرکت‌ها را به دنبال گزینه‌های داخلی یا سایر تولیدکنندگان خارجی سوق دهد. همچنین این اقدام ممکن است بر بازار جهانی تراشه‌های AI و زنجیره تأمین فناوری اثر بگذارد و رقابت در این حوزه را شدت بخشد.

منبع: فایننشال تایمز

اقتصاد جوان نیوز دارای مجوز به شماره 86948 از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است. این پایگاه خبری از سال 1399 آغاز بکار کرده و هم اکنون از پرمخاطب ترین پایگاه های خبری در حوزه اقتصاد محسوب می شود. این پایگاه خبری زیر نظر مستقیم هیات عالی نظارت بر مطبوعات قرار دارد.

اطلاعات تماس

تمامی حقوق محتوای سایت برای اقتصاد جوان محفوظ است.