• امروز : جمعه, ۵ دی , ۱۴۰۴
کل 8434 امروز 0

اخبار ویژه

خاطره ۱۶۳ ساعت قطعی کامل اینترنت ایران مادران صاحب پژو ۲۰۷ می شوند+جزئیات آیا رانندگی با موتورسیکلت‌های برقی و سبک هم به گواهینامه نیاز دارد؟ برای آرتین، برای معصومیتش: پدر .. مادر .. برادر .. پر کشیدند دیدار اعضای عالی انجمن صنعت ورزش  کشور با نماینده آیت ﷲ العظمی سیستانی برگزاری مسابقات قهرمانی بانوان تای‌کیک‌بوکسینگ استان هرمزگان در بندرعباس رزمایش «یلدای فاطمی» در بنیاد آبشار عاطفه‌ها؛ اهدای جهیزیه و بسته‌های معیشتی به نوعروسان و مهرجویان تأمین مالی بیش از ۷ هزار واحد نهضت ملی مسکن در لرستان توسط بانک مسکن بانک سپه پس از ادغام بالغ بر 1200 همت تسهیلات به تولید‌کنندگان، سرمایه‌گذاران و عموم مردم پرداخت کرده است آمادگی پلیس ایران برای پذیرش دانشجویان ارشد و دکتری از تاجیکستان سالانه بیش از یک میلیون نفر از خدمات پزشکی هسته‌ای در کشور بهره‌مند می‌شوند اکبرپور: استقلال برتری خود را نشان داد / با یک گل نمی‌توان درباره نازون قضاوت کرد اروپایی‌ها چقدر پول نقد همراه دارند؟ اختلاف معنادار شمال و جنوب اروپا

0

کلاهبرداری ۷ میلیاردی ۲ جوان شیرازی با رسیدساز جعلی

  • کد خبر : 25560
  • ۲۱ فروردین ۱۴۰۴ - ۸:۵۴
کلاهبرداری ۷ میلیاردی ۲ جوان شیرازی با رسیدساز جعلی

رئیس پلیس فتا استان فارس از شناسایی و دستگیری ۲ جوان شیرازی که با ارائه رسیدهای جعلی بانکی، اقدام به کلاهبرداری ۷ میلیارد ریالی از ۱۵ شهروند کرده بودند، خبر داد. سرهنگ امیر حسین سلیمانی گفت: یکی از شهروندان با ارائه مرجوعه قضائی به پلیس فتا پلیس مراجعه و بیان داشت پس از ثبت آگهی […]

رئیس پلیس فتا استان فارس از شناسایی و دستگیری ۲ جوان شیرازی که با ارائه رسیدهای جعلی بانکی، اقدام به کلاهبرداری ۷ میلیارد ریالی از ۱۵ شهروند کرده بودند، خبر داد.

سرهنگ امیر حسین سلیمانی گفت: یکی از شهروندان با ارائه مرجوعه قضائی به پلیس فتا پلیس مراجعه و بیان داشت پس از ثبت آگهی فروش یک دستگاه گوشی موبایل در یکی از سایت‌های آگهی محور به ارزش ۵۰۰ میلیون ریال، فردی با من تماس گرفت و پس از توافقات اولیه و مراجعه به درب منزل، اقدام به ارائه یک رسید بانکی کرد که پس از گذشت چندین ساعت متوجه عدم واریز وجه به حساب خود و جعلی بودن رسید شدم، که مراتب برای رسیدگی در دستور کار افسران سایبری قرار گرفت.

وی ادامه داد: مأموران پلیس فتا با انجام تحقیقات تخصصی و بررسی‌های فنی، متوجه این موضوع شدند که متهم به همراه دوستش با هویت‌های جعلی برای دریافت کالای درج شده در سایت‌های آگهی محور به درب منازل شهروندان که قصد فروش موبایل و تبلت داشته مراجعه و با ارائه یک رسید بانکی جعلی که نشانگر مبلغ واریزی از طریق اینترنت به حسابشان بوده، آنان را نیز فریب و کالای مورد نظر را تحویل و محل را ترک می‌نمودند.

رئیس پلیس فتا استان فارس افزود: کارشناسان این پلیس با اقدامات فنی و با هماهنگی قضائی متهمین را در یکی از محلات شیراز شناسایی و آنان را دستگیر کردند.

سرهنگ سلیمانی گفت: متهمین پس از مشاهده مدارک و مستندات پلیسی به جرم خود اقرار و به کلاهبرداری از ۱۵ نفر به ارزش ۷ میلیارد ریال اعتراف کردند.

وی ادامه داد: هم استانی‌های عزیز برای جلوگیری از اینگونه کلاهبرداری‌ها می‌بایست سامانه پیامکی حساب‌های خود را فعال کنند تا با دریافت پیامک از طرف بانک مربوطه از انجام عملیات بانکی مورد نظر اطمینان حاصل کنند.

رئیس پلیس فتا استان فارس به هموطنان توصیه کرد در صورت اطلاع از هرگونه فعالیت مجرمانه در فضای مجازی، موضوع را از طریق سایت پلیس فتا در میان بگذارند.

لینک کوتاه : https://eghtesadejavannews.ir/?p=25560
  • ارسال توسط :
  • دیدگاه‌ها برای کلاهبرداری ۷ میلیاردی ۲ جوان شیرازی با رسیدساز جعلی بسته هستند

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0

دیدگاهها بسته است.