• امروز : شنبه, ۶ دی , ۱۴۰۴
کل 8449 امروز 0
4

قیمت طلا و سکه ۶ آبان 1402 / بازار طلا و سکه، گوش به فرمان طلای جهانی!

  • کد خبر : 10964
  • ۰۶ آبان ۱۴۰۲ - ۸:۲۰
قیمت طلا و سکه ۶ آبان 1402 / بازار طلا و سکه، گوش به فرمان طلای جهانی!

تحلیلگران اقتصادی اقدامات مقامات مسئول برای مهار قیمت‌ در بازارهای مالی را مقطعی می‌دانند  و معتقدند قیمت‌ها مسیر حرکتی خود را می‌روند. با این وجود آنها می‌گویند نباید انتظار رشد عجیب و غریب در قیمت طلای داخلی را طی ماه‌های آینده داشته باشیم. روز گذشته و در زمان بسته بودن بازارها، تحریم‌های جدیدی از سوی […]

تحلیلگران اقتصادی اقدامات مقامات مسئول برای مهار قیمت‌ در بازارهای مالی را مقطعی می‌دانند  و معتقدند قیمت‌ها مسیر حرکتی خود را می‌روند. با این وجود آنها می‌گویند نباید انتظار رشد عجیب و غریب در قیمت طلای داخلی را طی ماه‌های آینده داشته باشیم.

روز گذشته و در زمان بسته بودن بازارها، تحریم‌های جدیدی از سوی آمریکا برای ایران وضع شد. کارشناسان اقتصادی اثر تحریم‌ها را کم‌دوام توصیف می‌کنند و معتقدند شرایط از آنچه که هست بدتر نمی‌شود.

اما اثرگذارتر از این خبرها بر قیمت طلا، شعله‌ورشدن آتش جنگ در غزه است که از شب گذشته، قیمت طلا را به پرواز درآورد و از مرز روانی ۲۰۰۰ دلار عبور داد.

گفتنی است در لحظه نگارش این گزارش، قیمت طلای جهانی با جهش روبرو شده و به قیمت ۲۰۰۶ دلار در حال معامله است!

صعود سکه‌ بهار به کانال ۲۶ میلیونی

روز پنجشنبه چهارم آبان قیمت سکه امامی رشد ۲۰۰ هزار تومانی داشت. این قطعه با قیمت ۲۹ میلیون و ۴۹۲ هزارتومان معامله شد. سکه‌ بهار نیز با رشد ۳۹۶ هزار تومانی با قیمت ۲۶ میلیون و ۱۸۴ هزار تومان معامله شد.

در آخرین روز هفته گذشته نیم‌ و ربع سکه هر یک با رشد ۱۰۰ هزار تومانی به ترتیب با قیمت ۱۵ میلیون و ۵۵۰ و۱۰ میلیون و ۵۵۰ هزار تومان معامله شدند.

سکه‌گرمی با ۱۵۰ هزار تومان افزایش قیمت با رقم پنج میلیون و ۹۰۰ هزار تومان معامله شد.

روز پنجشنبه قیمت طلا نیز افزایش داشت. هر مثقال طلای ۱۸ عیار با ۸۰ هزار تومان رشد با رقم ۱۰ میلیون و ۷۲۶هزار تومان معامله شد. هر گرم طلای ۱۸ عیار نیز افزایش ۱۷ هزار و ۳۰۰ تومانی داشت و به رقم دو میلیون و۴۷۶ هزار تومان رسید. هر گرم طلای دست دوم نیز با قیمت دو میلیون و ۴۴۳ هزار تومان معامله شد.

در چهارمین روز آبان حباب تمام قطعات سکه رشد داشت. حباب سکه‌های امامی ۵۹ هزار تومان،‌ سکه بهار ۲۶۳هزار تومان، نیم‌سکه ۳۳ هزار تومان، ربع‌ سکه ۶۷ هزار تومان و سکه گرمی ۱۳۴ هزار تومان رشد داشت.

لینک کوتاه : https://eghtesadejavannews.ir/?p=10964
  • ارسال توسط :
  • دیدگاه‌ها برای قیمت طلا و سکه ۶ آبان 1402 / بازار طلا و سکه، گوش به فرمان طلای جهانی! بسته هستند

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0

دیدگاهها بسته است.