• امروز : جمعه, ۵ دی , ۱۴۰۴
کل 8430 امروز 0

اخبار ویژه

خاطره ۱۶۳ ساعت قطعی کامل اینترنت ایران مادران صاحب پژو ۲۰۷ می شوند+جزئیات آیا رانندگی با موتورسیکلت‌های برقی و سبک هم به گواهینامه نیاز دارد؟ برای آرتین، برای معصومیتش: پدر .. مادر .. برادر .. پر کشیدند دیدار اعضای عالی انجمن صنعت ورزش  کشور با نماینده آیت ﷲ العظمی سیستانی آمادگی پلیس ایران برای پذیرش دانشجویان ارشد و دکتری از تاجیکستان سالانه بیش از یک میلیون نفر از خدمات پزشکی هسته‌ای در کشور بهره‌مند می‌شوند اکبرپور: استقلال برتری خود را نشان داد / با یک گل نمی‌توان درباره نازون قضاوت کرد اروپایی‌ها چقدر پول نقد همراه دارند؟ اختلاف معنادار شمال و جنوب اروپا هوش مصنوعی عامل اصلی اخراج‌ها نیست؛ فقط ۵۵ هزار شغل مستقیماً حذف شد خودروهای برقی؛ شاخص نوین قدرت اقتصادی و صنعتی کشورها بزرگ‌ترین پالایشگر هند واردات نفت روسیه را دوباره آغاز کرد پایان فقر شدید در جهان با ۳۱۸ میلیارد دلار؛ هزینه‌ای کمتر از ۰.۳ درصد اقتصاد جهانی

0

فروش قسطی چهار خودرو آغاز شد

  • کد خبر : 13978
  • ۱۵ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۴:۳۳
فروش قسطی چهار خودرو آغاز شد

به گزارش پایگاه خبری اقتصاد جوان؛ مدیران خودرو عرضه چهار محصول خود را به صورت قسطی در دستور کار دارد و تیگو ۸ پرو هیبرید e پلاس، تیگو ۸ پرومکس، فونیکس FX و تیگو ۷ پریمیوم از ۱۲ اسفند ۱۴۰۲ در دسترس متقاضیان قرار می گیرد. مدیران خودرو اعلام کرده متقاضیان می توانند علاوه بر […]

به گزارش پایگاه خبری اقتصاد جوان؛ مدیران خودرو عرضه چهار محصول خود را به صورت قسطی در دستور کار دارد و تیگو ۸ پرو هیبرید e پلاس، تیگو ۸ پرومکس، فونیکس FX و تیگو ۷ پریمیوم از ۱۲ اسفند ۱۴۰۲ در دسترس متقاضیان قرار می گیرد.

مدیران خودرو اعلام کرده متقاضیان می توانند علاوه بر خرید نقدی خودروهای یاد شده، محصولات عرضه شده در این طرح فروش را به صورت اقساطی نیز به متقاضیان واگذار می کنند.

آن طور که این خودروساز خصوص اعلام کرده است متقاضیانی که قصد خرید چهار محصول عرضه شده را دارند باید ۶۰ درصد قیمت خودروی مورد نظر خود را پرداخت کرده و الباقی را به صورت اقساطی به این خودروساز پرداخت کنند.
مدیران خودرویی ها تعهد داده اند که خودروهای عرضه شده در این طرح فروش را دربازه زمانی ۹۰ روزه به خریداران تحویل دهند.

اطلاعیه منتشر شده در ارتباط با این طرح فروش نقد و اقساطی مشخص نمی کند خودروهای عرضه شده با چه رنگ هایی عرضه می شوند بنابراین خریداران برای اطلاع از حزییات این طرح فروش می توانند به نمایندگی های مدیران خودرو مراجعه کنند.
براساس لیست قیمتی مدیران خودرو در حال حاضر تیگو ۸ پرو هیبرید e پلاس با قیمتی حدود دو میلیارد و ۷۶۰ میلیون تومان، تیگو ۸ پرومکس با قیمتی حول و حوش دو میلیارد و ۵۸۵ میلیون تومان، فونیکس FX با قیمتی نزدیک به یک میلیارد و ۷۳۰ میلیون تومان و تیگو ۷ پرو پریمیوم نیز با قیمت یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان در تیررسی متقاضیان قرار دارد.

بررسی قیمت های بازاری خودروهای یاد شده خبر از فاصله میان قیمت های کارخانه و بازار می دهد. متقاضیان چنانچه در این طرح فروش شرکت کنند می توانند از سودی حدود ۲۰۰ میلیون تا ۳۶۵ میلیون تومانی بسته به نوع خودرویی که انتخاب می کنند، بهره مند شود.

تیگو ۸ پرومکس در سر لیست فاصله قیمتی میان کارخانه و بازار قرار دارد. این خودرو با قیمت حدود دو میلیارد و ۹۵۰ میلیون تومانی در بازار داد و ستد می شود. بنابراین خرید این خودور از مسیر طرح جدید فروش مدیران خودرو سودی حدود ۳۶۵ میلیون تومانی را به حساب خریداران این خودرو واریز می کند.

فونیکس FX در رتبه دوم قرار دارد. چنانچه خریداران این خودرو را انتخاب کنند می توانند سودی حدود ۳۵۰ میلیون تومانی را نصیب خود کنند. قیت بازاری این خودرو حول و حوش دو میلیارد و ۸۰ میلیون تومان است.

تیگو ۸ پرو هیبرید پلاس نیز با قیمت دو میلیارد و ۹۷۰ تومان از بازار قابل خریداری است. با توجه به قیمت کارخاته ای این خودروی هیبریدی خریداران سودی حدود ۲۰۰ میلیون تومانی را نصیب خود می کنند.

منبع: عقیق نیوز

لینک کوتاه : https://eghtesadejavannews.ir/?p=13978
  • ارسال توسط :
  • دیدگاه‌ها برای فروش قسطی چهار خودرو آغاز شد بسته هستند

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0

دیدگاهها بسته است.