• امروز : شنبه, ۶ دی , ۱۴۰۴
کل 8445 امروز 11
0

وزیر ورزش: دوپینگ در ایران تبدیل به جرم می‌شود

  • کد خبر : 21457
  • ۱۲ آذر ۱۴۰۳ - ۱۵:۱۹
وزیر ورزش: دوپینگ در ایران تبدیل به جرم می‌شود

نشست تخصصی وزیر ورزش و فدراسیون‌ها: برنامه‌ریزی برای مقابله با دوپینگ و بررسی وضعیت ووشو در پنجمین نشست تخصصی با فدراسیون‌ها، وزیر ورزش و جوانان بر اهمیت وضع قوانین سخت‌گیرانه برای مقابله با دوپینگ به عنوان یک جرم تأکید کرد، و ورزش پاک را جزو اولویت‌های اصلی وزارت ورزش دانست. به گزارش پایگاه خبری اقتصاد […]

نشست تخصصی وزیر ورزش و فدراسیون‌ها: برنامه‌ریزی برای مقابله با دوپینگ و بررسی وضعیت ووشو

در پنجمین نشست تخصصی با فدراسیون‌ها، وزیر ورزش و جوانان بر اهمیت وضع قوانین سخت‌گیرانه برای مقابله با دوپینگ به عنوان یک جرم تأکید کرد، و ورزش پاک را جزو اولویت‌های اصلی وزارت ورزش دانست.

به گزارش پایگاه خبری اقتصاد جوان نیوز و به نقل از وزارت ورزش، در فاصله ۶۵۵ روز مانده به بازی‌های آسیایی ناگویا، نشست تخصصی فدراسیون ووشو به ریاست وزیر ورزش و جوانان برگزار شد. در این جلسه، دنیامالی بیان کرد که تلاش دارد با ایجاد تمرکز بیشتر بر ورزشکاران، زمینه موفقیت آن‌ها در میادین بین‌المللی را فراهم کند.

دنیامالی با اشاره به پیشرفت‌های اخیر ووشو، اعلام کرد که شرایط این رشته در مقایسه با سال‌های گذشته بهبود یافته اما همچنان کافی نیست. وی خاطرنشان کرد برای فراهم‌آوری امکانات بهتر جهت درخشش ووشوکاران، نیاز به حمایت‌های بیشتری وجود دارد.

وزیر ورزش به اهمیت بالای کوراش نیز اشاره کرده و تأکید نمود که برای رشد این رشته، تعامل با استاندار و مسئولین خراسان شمالی بسیار حیاتی است، زیرا این استان مهد کوراش در ایران به‌شمار می‌رود.

در حوزه بانوان، دنیامالی از موفقیت‌های اخیر در رشته‌های تالو و ساندا سخن گفت و از فدراسیون ووشو خواست تا حمایت بیشتری از ورزشکاران زن داشته باشد. وی تأکید کرد که هرچند تمامی مدال‌ها ارزشمندند، اما مدال طلا تأثیرگذارتر است.

موضوع دوپینگ نیز یکی از دغدغه‌های اصلی این نشست بود. دنیامالی از برنامه‌ریزی برای افزایش تعداد تست‌های دوپینگ و اعمال قوانین پیشگیرانه خبر داد. او هدف از این اقدامات را حفاظت از ورزش پاک و جلوگیری از استفاده نادرست از مکمل‌ها اعلام کرد.

محمود خسروی وفا، رئیس کمیته ملی المپیک، به عملکرد مثبت فدراسیون ووشو اشاره کرد و گفت فدراسیون ظرفیت بالایی برای مدال‌آوری دارد و بودجه سال آینده با توجه ویژه به این فدراسیون تدوین خواهد شد.

سید محمد شروین اسبقیان نیز بر اهمیت آگاهی‌بخشی به ورزشکاران در زمینه دوپینگ تأکید کرد و خواستار ارتباط نزدیک‌تر فدراسیون‌ها با فدراسیون پزشکی ورزشی شد.

فریبا محمدیان از ادامه موفقیت بانوان ووشوکار در بازی‌های آسیایی حمایت کرد و امید داشت که در ناگویا، این موفقیت‌ها ادامه یابد.

امیر صدیقی، رئیس فدراسیون ووشو، بر ادامه تلاش و رقابت جدی با تیم‌های چین و ازبکستان تأکید کرد و از زیرساخت‌هایی که برای تقویت تیم‌های ملی در بحنورد ایجاد شده، سخن گفت و بر اهمیت حضور مربیان ایرانی در هدایت این تیم‌ها تأکید کرد.

این نشست نشان از عزم جدی برای حمایت از ورزشکاران و ارتقای کیفی زیرساخت‌ها داشت و بر لزوم تدوین قوانین جامع و سخت‌گیرانه برای مقابله با دوپینگ تأکید شد.

لینک کوتاه : https://eghtesadejavannews.ir/?p=21457
  • ارسال توسط :
  • دیدگاه‌ها برای وزیر ورزش: دوپینگ در ایران تبدیل به جرم می‌شود بسته هستند

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0

دیدگاهها بسته است.