حضرتی: شایعه استعفای رئیس‌جمهور را مطرح می‌کنند تا نگذارند دولت کار کند

رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت با اشاره به انتشار دوباره شایعه استعفای رئیس‌جمهور، گفت: برخی جریان‌ها شایعه استعفای رئیس‌جمهور را که بارها مطرح کردند و طی چند روز اخیر مجددا مطرح کردند تا بلبشویی ایجاد شود و نگذارند دولت کار کند.

به گزارش اقتصاد جوان نیوز ، الیاس حضرتی، در جلسه شورای هماهنگی روابط عمومی‌های کشور که با حضور معاون اجرایی رئیس‌جمهور برگزار شد، گفت: در جنگ نابرابر رسانه‌ای قرار داریم و تلاش رسانه‌های خارجی معاند این است که امید مردم از دولت را ناامید کنند.

وی ادامه داد: در داخل نیز رسانه‌های رقبای دولت هم در راستای سیاست تخریبی براندازها عمل می‌کنند و شایعه استعفای رئیس جمهور را که بارها مطرح کردند و طی چند روز اخیر مجددا مطرح کردند تا بلبشویی ایجاد شود و نگذارند دولت کار کنند. در حالی که آقای پزشکیان نمادی از صداقت و صراحت شده اند.

حضرتی در بخش دیگری از اظهارات خود با بیان اینکه مجموعه درآمدهای کشور با هزینه‌های آن همسان نیست، گفت: میدان برای بخش خصوصی همچنان ناامن است و اینها موضوعاتی است که بخش قابل توجه آن ریشه‌های زیرساختی دارد.

رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت اضافه کرد: هنر روابط عمومی‌ها و رسانه دولت تشریح کارهای دولت در چنین شرایطی است و باید در این راستا از همه ظرفیت‌ها استفاده کرد تا تصویری درست از دولت ارائه شود. همه باید از ظرفیت‌هایی که داریم برای اطلاع‌رسانی استفاده کنیم.

اقتصاد جوان نیوز دارای مجوز به شماره 86948 از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است. این پایگاه خبری از سال 1399 آغاز بکار کرده و هم اکنون از پرمخاطب ترین پایگاه های خبری در حوزه اقتصاد محسوب می شود. این پایگاه خبری زیر نظر مستقیم هیات عالی نظارت بر مطبوعات قرار دارد.

اطلاعات تماس

تمامی حقوق محتوای سایت برای اقتصاد جوان محفوظ است.