• امروز : جمعه, ۵ دی , ۱۴۰۴
کل 8432 امروز 2

اخبار ویژه

خاطره ۱۶۳ ساعت قطعی کامل اینترنت ایران مادران صاحب پژو ۲۰۷ می شوند+جزئیات آیا رانندگی با موتورسیکلت‌های برقی و سبک هم به گواهینامه نیاز دارد؟ برای آرتین، برای معصومیتش: پدر .. مادر .. برادر .. پر کشیدند دیدار اعضای عالی انجمن صنعت ورزش  کشور با نماینده آیت ﷲ العظمی سیستانی تأمین مالی بیش از ۷ هزار واحد نهضت ملی مسکن در لرستان توسط بانک مسکن بانک سپه پس از ادغام بالغ بر 1200 همت تسهیلات به تولید‌کنندگان، سرمایه‌گذاران و عموم مردم پرداخت کرده است آمادگی پلیس ایران برای پذیرش دانشجویان ارشد و دکتری از تاجیکستان سالانه بیش از یک میلیون نفر از خدمات پزشکی هسته‌ای در کشور بهره‌مند می‌شوند اکبرپور: استقلال برتری خود را نشان داد / با یک گل نمی‌توان درباره نازون قضاوت کرد اروپایی‌ها چقدر پول نقد همراه دارند؟ اختلاف معنادار شمال و جنوب اروپا هوش مصنوعی عامل اصلی اخراج‌ها نیست؛ فقط ۵۵ هزار شغل مستقیماً حذف شد خودروهای برقی؛ شاخص نوین قدرت اقتصادی و صنعتی کشورها

0

فاز دوم طرح احداث کارخانجات سرب و روی مهدی آباد روی مدار پیشرفت

  • کد خبر : 24606
  • ۲۲ اسفند ۱۴۰۳ - ۸:۵۶
فاز دوم طرح احداث کارخانجات سرب و روی مهدی آباد روی مدار پیشرفت

به گزارش پایگاه خبری اقتصاد جوان به نقل از روابط عمومی ایمیدرو، امید فلاح با بیان این مطلب اظهار داشت: طرح احداث کارخانجات فرآوری معدن سرب و روی مهدی آباد به عنوان بزرگترین کارخانه فرآوری سرب و روی کشور، در 3 فاز با مجموع ظرفیت تولید 800 هزار تن کنسانتره روی به همراه 80 هزار […]

به گزارش پایگاه خبری اقتصاد جوان به نقل از روابط عمومی ایمیدرو، امید فلاح با بیان این مطلب اظهار داشت: طرح احداث کارخانجات فرآوری معدن سرب و روی مهدی آباد به عنوان بزرگترین کارخانه فرآوری سرب و روی کشور، در 3 فاز با مجموع ظرفیت تولید 800 هزار تن کنسانتره روی به همراه 80 هزار تن کنسانتره سرب- نقره طراحی شده است.

وی افزود: اکنون، فاز نخست آن در حال بهره برداری و تولید کنسانتره روی است. در فاز دوم نیز با اتمام مطالعات و طراحی ها، از امسال فرایند ساخت سازه های مریوطه آغاز شده و بخش بزرگی از فونداسیون های بتنی اجرا شده است.

مدیر مجتمع سرب و روی مهدی آباد با اشاره به تامین تجهیزات مورد نیاز فاز دوم طرح مذکور اظهار داشت: تاکنون بخشی از تجهیزات به مجتمع وارد شده و تجهیزاتی نظیر آسیاها نیز در کشورهای سازنده در حال ساخت است.

وی ادامه داد: با توجه به اینکه بخشی از زیرساخت های این فاز با فاز نخست مشترک است، پیشرفت فیزیکی فاز 2 برابر با 60 درصد برآورد می شود.

تامین زیرساخت ها

فلاح درباره تامین زیرساخت های اصلی طرح گفت: اجرای طرح تأمین آب کارخانجات مهدى آباد از محل تصفیه خانه شهر یزد به عنوان بزرگترین طرح انتقال پساب کشور راه اندازی شده است. همچنین با احداث پست برق و خط انتقال برق به طول 27 کیلومتر با ظرفیت انتقال 80 مگاوات، برق کارخانه فرآوری نیز تامین شده است.

وی افزود: مجموع سرمایه گذاری این طرح (3 فاز)، یک میلیارد دلار پیش بینی شده است و میزان سرمایه گذاری انجام شده برای راه اندازی فاز نخست، حدود 300 میلیون دلار است.

اقدامات موثر برای ارتقای زیست محیطی معدن

مدیر مجتمع سرب و روی مهدی آباد ضمن اشاره به تعامل همه جانبه با محیط زیست با توجه به قرارگیری معدن مهدی آباد در منطقه حفاظت شده کالمند بهادران، خاطرنشان کرد: اقدامات موثری در زمینه بهبود وضعیت حیات وحش محدوده معدن و انجام مسئولیت های اجتماعی برای حفاظت از محیط زیست توسط مجتمع انجام شده است.

وی ادامه داد: اقدامات لازم برای ارتقای شاخص های زیست محیطی مجتمع و دریافت گواهینامه معدن سبز نیز در حال انجام است.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://eghtesadejavannews.ir/?p=24606
  • ارسال توسط :
  • دیدگاه‌ها برای فاز دوم طرح احداث کارخانجات سرب و روی مهدی آباد روی مدار پیشرفت بسته هستند

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0

دیدگاهها بسته است.