تولید ۱۵۰هزار پاكت پروپیلن در روز با سرمایه گذاری بانك صنعت و معدن

با حضور دکتر کولیوند استاندار سمنان و دکتر شایان مدیرعامل بانک صنعت و معدن واحد تولیدی راشین رودافشان تولیدکننده پاکت‌های پروپیلن با مشارکت این بانک با تولید روزانه ۱۵۰ هزار تخته محصول در استان سمنان فعالیت خود را آغاز کرد.

به گزارش پایگاه خبری اقتصاد جوان ، دکتر شایان مدیرعامل این بانک در مراسم افتتاح واحد تولیدی یاد شده اظهار داشت: اراده ما این است که واحدهای تولیدی دارای بیش از ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی تا پایان سال تامین مالی شده و به بهره‌برداری برسند.

استاندار سمنان نیز عنوان داشت: حمایتی که از واحدهای صنعتی می‌توانیم به عمل آوریم این است که نگذاریم چرخه سنگین کارها افراد فعال در حوزه صنعت را خسته و بی‌انگیزه کند.

گفتنی است، این واحد صنعتی که تامین کننده محصول مورد نیاز واحدهای گچ و خوراک دام است، محصولات این شرکت به عراق افغانستان و حوزه ‏CIS صادر می‌شود. مواد اولیه آن نیز از پتروشیمی های ایران به خصوص ماهشهر تامین می‌شود.

فاز دوم این واحد تولیدی تا پایان سال راه اندازی می‌شود.

اقتصاد جوان نیوز دارای مجوز به شماره 86948 از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است. این پایگاه خبری از سال 1399 آغاز بکار کرده و هم اکنون از پرمخاطب ترین پایگاه های خبری در حوزه اقتصاد محسوب می شود. این پایگاه خبری زیر نظر مستقیم هیات عالی نظارت بر مطبوعات قرار دارد.

اطلاعات تماس

تمامی حقوق محتوای سایت برای اقتصاد جوان محفوظ است.