• امروز : چهارشنبه, ۱۰ دی , ۱۴۰۴
کل 8520 امروز 10

اخبار ویژه

خاطره ۱۶۳ ساعت قطعی کامل اینترنت ایران مادران صاحب پژو ۲۰۷ می شوند+جزئیات آیا رانندگی با موتورسیکلت‌های برقی و سبک هم به گواهینامه نیاز دارد؟ برای آرتین، برای معصومیتش: پدر .. مادر .. برادر .. پر کشیدند دیدار اعضای عالی انجمن صنعت ورزش  کشور با نماینده آیت ﷲ العظمی سیستانی عملکردی فراتر از تعهدات؛ تحقق ۱۰۴ درصدی سهمیه تسهیلات ازدواج در بانک پاسارگاد تا پایان آذرماه ۱۴۰۴ قدردانی مدیرکل بهزیستی استان فارس از نقش مؤثر بانک اقتصادنوین در حمایت از اشتغال و مسکن مددجویان نماینده مجلس شورای اسلامی: گام‌های مؤثر بانک کشاورزی در مدیریت منابع آبی و تحکیم امنیت غذایی کشور محدودیت دسترسی زنان خشونت‌دیده به خدمات حمایتی؛ خلأ شبکه‌های یکپارچه و چالش‌های اجرایی تغییر نام ۱۱ معبر در پایتخت با رأی شورای شهر تهران مصدومیت، دلیل غیبت ستاره‌ها در انتخابی تیم ملی پینگ‌پنگ پاسخ مدیرکل ثبت میراث فرهنگی به پرسش‌ها درباره حریم کاخ گلستان، اودلاجان و حفاری‌های بازار تهران بانکداری بدون پژوهش، اتلاف منابع است؛ پیام صریح مدیرعامل بانک توسعه تعاون در آیین تقدیر از نخبگان

1

وام بانک ملی با توثیق طلا و جواهرات

  • کد خبر : 28545
  • ۱۸ تیر ۱۴۰۴ - ۹:۰۸
وام بانک ملی با توثیق طلا و جواهرات

بانک کارگشایی از واحدهای تابعه بانک ملی ایران است که به منظور رفع نیازها و احتیاجات ضروری متقاضیان در قبال ترهین و توثیق طلا و جواهرات، وام قرض الحسنه و تسهیلات مرابحه اعطا می کند. متقاضیان می توانند در قبال ترهین طلا، یک روزه و بدون ضامن در مواقع ضروری برای هزینه درمان، کمک هزینه […]

بانک کارگشایی از واحدهای تابعه بانک ملی ایران است که به منظور رفع نیازها و احتیاجات ضروری متقاضیان در قبال ترهین و توثیق طلا و جواهرات، وام قرض الحسنه و تسهیلات مرابحه اعطا می کند.

متقاضیان می توانند در قبال ترهین طلا، یک روزه و بدون ضامن در مواقع ضروری برای هزینه درمان، کمک هزینه تحصیلی، تهیه جهیزیه، ودیعه مسکن و… وام دریافت کنند.

به گزارش پایگاه خبری اقتصاد جوان ، متقاضیان تنها کافی است طلای خودشان را به عنوان وثیقه نزد بانک امانت بگذارند و یکی از وام‌های قرض‌الحسنه یا تسهیلات مرابحه بانک کارگشایی را در کوتاه‌ترین زمان ممکن دریافت کنند.

بانک کارگشایی در حال حاضر تسهیلات خرد مرابحه رفع احتیاجات ضروری را با سقف فردی 200 میلیون ریال و وام قرض الحسنه را با سقف فردی 50 میلیون ریال به ترتیب در قبال ترهین 75 و 25 گرم طلا و جواهرات، توسط 13شعبه و 42 دایره فعال در سراسر کشور به متقاضیان پرداخت می کند.

همچنین در طرح جدید بانک کارگشایی ارائه تسهیلات مرابحه با سقف فردی 500 میلیون ریال در قبال ترهین 125 گرم طلا و جواهرات به متقاضیان و واجدین شرایط پرداخت می شود.

این تسهیلات، یکی از راحت‌ترین تسهیلات است که هر متقاضی‌ می‌تواند آن را دریافت کند و نیازی به پرداخت ماهانه اقساط ندارد.

ارائه خدمات تخصصی در زنجیره ارزش طلا و جواهرات ازجمله تعامل با مرکز مبادله ارز و طلای ایران در راستای ارائه خدمات مرتبط با حراج شمش طلای عرضه کنندگان به متقاضیان، در مرکز مبادله ایران نیز ازجمله طرح ها و اقدامات جدید این بانک محسوب می شود.

گفتنی است، توثیق طلا به عنوان تضمین وام دریافتی از تمامی شعب بانک ملی ایران امکان پذیر است به طوری که متقاضیان اعتباری شعب بانک ملی می توانند با توثیق طلا و جواهرات و مسکوکات خود نزد بانک کارگشایی، به جای ضمانت از مزایای این طرح بهره مند شوند.

لینک کوتاه : https://eghtesadejavannews.ir/?p=28545
  • ارسال توسط :
  • دیدگاه‌ها برای وام بانک ملی با توثیق طلا و جواهرات بسته هستند

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0

دیدگاهها بسته است.