دومین نشست تخصصی وزارت ورزش و جوانان با فدراسیون ها و انجمن های رزمی برگزار شد

دومین نشست تخصصی وزارت ورزش و جوانان با فدراسیون ها و انجمن های رزمی برگزار شد.

وزارت ورزش و جوانان امروز میزبان تعدادی از روسای فدراسیون ها و انجمن های رشته های رزمی بود تا در جریان آخرین وضعیت تیم های ملی این رشته ها قرار بگیرد.

به گزارش پایگاه خبری اقتصاد جوان، در این نشست که با دستور وزیر ورزش و جوانان برای دومین بار با حضور روسای فدراسیون ها و انجمن های رشته های رزمی اولویت دار برگزار شد تا ظرفیت مدال آوری آن ها برای شرکت در بازی های آسیایی «رویدادهای چند رسانه ای» پیش رو مورد بررسی قرار بگیرد.

تکواندو، کاراته، جودو، بوکس، ووشو، کوراش، جوجیتسو، موی تای و هنرهای رزمی ترکیبی، فدراسیون و انجمن هایی بودند که روسای آن ها در این نشست حاضر بودند و گزارشی از آخرین وضعیت تیم های ملی رشته های خود جهت شرکت در بازی های آسیایی جوانان 2025 بحرین، بازی های همبستگی کشورهای اسلامی 2025 ریاض و بازی های آسیایی 2026 ناگویا ارائه کردند.

اقتصاد جوان نیوز دارای مجوز به شماره 86948 از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است. این پایگاه خبری از سال 1399 آغاز بکار کرده و هم اکنون از پرمخاطب ترین پایگاه های خبری در حوزه اقتصاد محسوب می شود. این پایگاه خبری زیر نظر مستقیم هیات عالی نظارت بر مطبوعات قرار دارد.

اطلاعات تماس

تمامی حقوق محتوای سایت برای اقتصاد جوان محفوظ است.