مدیرعامل منطقه آزاد انزلی اعلام کرد راهبرد تیم مدیریتی این سازمان بر اجرای شفاف و قانونی فرآیندهای اداری و پاسخگویی سریع به نهادهای نظارتی است و حضور نمایندگان سازمان بازرسی را عاملی برای تسهیل همکاریها دانست.
به گزارش روز دوشنبه پایگاه خبری اقتصاد جوان، مدیرعامل سازمان منطقه آزاد انزلی اعلام کرد راهبرد تیم مدیریتی کنونی بر ترسیم و اجرای فرآیندهای اداری شفاف، منطبق با قوانین و پاسخگویی سریع به نهادهای نظارتی است.
از سازمان منطقه آزاد انزلی، مصطفی طاعتیمقدم رییس هیأتمدیره و مدیرعامل این سازمان در دیدار با احمد آقایی بازرس کل گیلان و هیأت همراه اظهار داشت: با توجه به گستردگی حوزه عملکردی منطقه آزاد انزلی و تنوع جامعه هدف، این سازمان نیازمند نهاد ناظر و همراهیکننده است.
وی با استقبال از حضور نماینده سازمان بازرسی در منطقه آزاد انزلی تأکید کرد: حضور این نهاد نظارتی میتواند به تسریع همکاریها و ایجاد اطمینان برای مدیران و سرمایهگذاران واقعی منجر شود.
بر اساس این گزارش، احمد آقایی بازرس کل استان گیلان نیز در جریان حضور در منطقه آزاد انزلی با اشاره به استقرار گروه ویژه سازمان بازرسی کل کشور در این منطقه اعلام کرد: علیرضا خجسته با توجه به عملکرد و شایستگیهای حرفهای، به عنوان سربازرس این گروه منصوب شده است.
وی افزود: با توجه به اهمیت مناطق آزاد اقتصادی، تجاری و صنعتی در توسعه کشور، سازمان بازرسی کل کشور تصمیم گرفته است گروه ویژهای برای نظارت بر این مناطق تشکیل دهد.
/ایرنا
































