• امروز : جمعه, ۵ دی , ۱۴۰۴
کل 8434 امروز 4

اخبار ویژه

خاطره ۱۶۳ ساعت قطعی کامل اینترنت ایران مادران صاحب پژو ۲۰۷ می شوند+جزئیات آیا رانندگی با موتورسیکلت‌های برقی و سبک هم به گواهینامه نیاز دارد؟ برای آرتین، برای معصومیتش: پدر .. مادر .. برادر .. پر کشیدند دیدار اعضای عالی انجمن صنعت ورزش  کشور با نماینده آیت ﷲ العظمی سیستانی برگزاری مسابقات قهرمانی بانوان تای‌کیک‌بوکسینگ استان هرمزگان در بندرعباس رزمایش «یلدای فاطمی» در بنیاد آبشار عاطفه‌ها؛ اهدای جهیزیه و بسته‌های معیشتی به نوعروسان و مهرجویان تأمین مالی بیش از ۷ هزار واحد نهضت ملی مسکن در لرستان توسط بانک مسکن بانک سپه پس از ادغام بالغ بر 1200 همت تسهیلات به تولید‌کنندگان، سرمایه‌گذاران و عموم مردم پرداخت کرده است آمادگی پلیس ایران برای پذیرش دانشجویان ارشد و دکتری از تاجیکستان سالانه بیش از یک میلیون نفر از خدمات پزشکی هسته‌ای در کشور بهره‌مند می‌شوند اکبرپور: استقلال برتری خود را نشان داد / با یک گل نمی‌توان درباره نازون قضاوت کرد اروپایی‌ها چقدر پول نقد همراه دارند؟ اختلاف معنادار شمال و جنوب اروپا

0

رشد نزدیک به دو برابر تأمین مالی تولید؛ بانک کشاورزی ۸۲ درصد تسهیلات بیشتر پرداخت کرد

  • کد خبر : 32684
  • ۰۵ آذر ۱۴۰۴ - ۹:۵۵
رشد نزدیک به دو برابر تأمین مالی تولید؛ بانک کشاورزی ۸۲ درصد تسهیلات بیشتر پرداخت کرد

بانک کشاورزی در هفت‌ماهه نخست ۱۴۰۴ با ثبت رشد ۸۲ درصدی در پرداخت تسهیلات و تأمین مالی، مجموع پرداختی‌ها را به ۱,۴۲۶ هزار میلیارد ریال رساند و نقش محوری خود در تأمین مالی تولید و امنیت غذایی کشور را تثبیت کرد. به گزارش پایگاه خبری اقتصاد جوان، بانک کشاورزی در گزارشی اعلام کرد که در هفت‌ماهه […]

بانک کشاورزی در هفت‌ماهه نخست ۱۴۰۴ با ثبت رشد ۸۲ درصدی در پرداخت تسهیلات و تأمین مالی، مجموع پرداختی‌ها را به ۱,۴۲۶ هزار میلیارد ریال رساند و نقش محوری خود در تأمین مالی تولید و امنیت غذایی کشور را تثبیت کرد.

به گزارش پایگاه خبری اقتصاد جوان، بانک کشاورزی در گزارشی اعلام کرد که در هفت‌ماهه نخست سال ۱۴۰۴، حجم تسهیلات و تأمین مالی پرداختی این بانک نسبت به مدت مشابه پارسال ۸۲ درصد افزایش یافته و به رقمی معادل ۱,۴۲۶ هزار میلیارد ریال رسیده است؛ رقمی که شامل ۱,۱۲۶ هزار میلیارد ریال تسهیلات بانکی و ۳۰۰ هزار میلیارد ریال تأمین مالی خرید تضمینی گندم است و نقش برجسته این بانک را در پشتیبانی از تولید و تأمین امنیت غذایی کشور نشان می‌دهد.

مقایسه این ارقام با تسهیلات ۷۸۱ هزار میلیارد ریالی هفت‌ماهه نخست سال ۱۴۰۳، حاکی از افزایش ۶۴۵ هزار میلیارد ریالی است؛ افزایشی که به‌صورت ملموس بنیه مالی تولیدکنندگان را تقویت و نقدینگی هدفمند بخش مولد را افزایش داده است.

علاوه بر رشد مبلغی، تعداد پرونده‌های اعتباری نیز روند صعودی داشته است؛ در هفت‌ماهه نخست ۱۴۰۴ بیش از ۳۴۰ هزار فقره تسهیلات پرداخت شد در حالی که این رقم در مدت مشابه سال قبل ۲۵۹ هزار فقره بوده است. به گفته مدیران بانک، این توسعه پوشش اعتباری نشان‌دهنده گسترش دامنه بهره‌مندی کشاورزان، روستاییان و فعالان واقعی تولید از خدمات بانک و تعمیق عدالت اعتباری در سطح کشور است.

گزارش بانک کشاورزی همچنین تاکید می‌کند که این عملکرد بزرگ در حالی محقق شده که بانک با محدودیت‌هایی از جمله عدم افزایش سرمایه و معوقات مطالباتی از دولت روبه‌روست؛ محدودیت‌هایی که به‌زعم مسئولان، ادای نقش مؤثرتر بانک در رونق تولید و حفظ امنیت غذایی را مستلزم حمایت ویژه دولت می‌سازد. با این حال، بانک کشاورزی همچنان بیش از ۶۲ درصد منابع بخش کشاورزی را تأمین می‌کند و خود را در خط مقدم تأمین مالی تولید ملی قرار می‌دهد.

لینک کوتاه : https://eghtesadejavannews.ir/?p=32684
  • ارسال توسط :
  • دیدگاه‌ها برای رشد نزدیک به دو برابر تأمین مالی تولید؛ بانک کشاورزی ۸۲ درصد تسهیلات بیشتر پرداخت کرد بسته هستند

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0

دیدگاهها بسته است.