• امروز : یکشنبه, ۱۲ بهمن , ۱۴۰۴
کل 8829 امروز 4

اخبار ویژه

خاطره ۱۶۳ ساعت قطعی کامل اینترنت ایران مادران صاحب پژو ۲۰۷ می شوند+جزئیات آیا رانندگی با موتورسیکلت‌های برقی و سبک هم به گواهینامه نیاز دارد؟ برای آرتین، برای معصومیتش: پدر .. مادر .. برادر .. پر کشیدند دیدار اعضای عالی انجمن صنعت ورزش  کشور با نماینده آیت ﷲ العظمی سیستانی مبلغ کالابرگ با مصرف خانوار تناسب ندارد اختلال در اینترنت بین‌الملل کشور عدالت برای همه؛ آینده برای ایران. حمایت از تولید انرژی پاک باهمکاری بانک مسکن و صندوق توسعه ملی / گامی استراتژیک برای رفع ناترازی برق پیشتازی رشد منابع و مصارف بانک اقتصادنوین از متوسط نظام بانکی امکان وکالتی‌ کردن حساب خریداران خودروهای وارداتی جدید با سامانه فیروزه بانک ملی ایران برندگان چهاردهمین دوره قرعه كشی طرح گردونه بانك ملت مشخص شدند امکان وکالتی نمودن سپرده‌های بانک پاسارگاد برای ثبت نام در «طرح جدید عرضه خودروهای وارداتی» زنجیره تامین، ترمز رشد ترافیک هوایی را کشید

4

برنامه وزارت صمت برای ورود کالاهای جدید به بورس کالا

  • کد خبر : 7154
  • ۰۲ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۴:۲۰
برنامه وزارت صمت برای ورود کالاهای جدید به بورس کالا
تهران- اقتصاد جوان نیوز - سرپرست وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: این وزارتخانه دو سیاست مهم پیش‌بینی پذیری و ثبات تامین مواد اولیه برای زنجیره تولید و حذف رانت‌ها و تقویت شفافیت در تعامل موثر با بورس‌ کالای ایران با جدیت دنبال می‌کند.

به گزارش اقتصاد جوان نیوز از بورس کالا، «سید مهدی نیازی» در دومین همایش تجلیل از برترین‌های بورس کالا اعلام کرد: سهم قابل ملاحظه ای از اقتصادی ایران و بنگاه های بزرگ و اثرگذار کشور در همایش برترین های بورس کالا حضور دارند و امیدوارم بتوانیم با توان و ظرفیت های این بنگاه ها در جهت اجرا و پیشبرد برنامه های توسعه ای کشور و تولید گام های بزرگی برداریم.

وی با اشاره اینکه وزارت صمت ۲ سیاست مهم را در حوزه بورس کالا دنبال می‌کند، تصریح‌کرد: سیاست نخست؛ پیش‌بینی پذیری و ثبات تامین مواد اولیه برای زنجیره تامین ارزش صنایع (چه در حوزه تولید و چه در حوزه تنظیم‌گری هوشمند) است.

به گفته نیازی، وزارت صمت این سیاست را به گونه‌ای پیش خواهد برد که فعالان اقتصادی دسترسی کافی برای تامین مواد اولیه با قیمت مناسب را پیدا کنند که این امر در تعامل مستمر با بورس کالا دنبال می‌شود.

سرپرست وزارت صمت به سیاست دوم این وزارتخانه در زمینه حذف رانت‌ها و تقویت شفافیت‌ اشاره کرد که به گفته وی بورس کالا در این حوزه، ابزارها، ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های قابل توجهی دارد.

وی تاکید کرد: وزارت صمت در تعامل با وزارت اقتصاد، سازمان بورس و بورس کالا سعی کرده این دو سیاست را پیش‌ ببرد.

نیازی با اشاره به اقدامات متعدد وزارت صمت در سال گذشته در زمینه تنوع بخشی و ابزارسازی، اظهار داشت: پارسال با همکاری بورس کالا اقدامات مطلوبی در حوزه ابزارها شکل گرفت که شرایط فعلی بازار مطلوب ارزیابی می شود و امیدواریم امسال نیز با روند ثبات بخشی و پیش بینی پذیری در زمینه تامین مواد اولیه با رویکرد بهتری دنبال شود.

سرپرست وزارت صمت در پایان اظهار داشت: ما در حوزه تنوع بخشی و ورود کالاهای جدید به بورس کالا نیز برنامه های مهمی داریم که در همین راستا اواخر سال گذشته در بخش طلا، زیرساخت های خوبی در بورس ایجاد شد و با همراهی وزارت اقتصاد و وزارت صمت، عرضه سه تن طلا برای نخستین بار انجام شد و سایر کالاها نیز به فراخور نیاز بازارها وارد بورس کالا خواهند شد.

لینک کوتاه : https://eghtesadejavannews.ir/?p=7154
  • ارسال توسط :
  • دیدگاه‌ها برای برنامه وزارت صمت برای ورود کالاهای جدید به بورس کالا بسته هستند

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0

دیدگاهها بسته است.