• امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
1

پیش بینی قیمت دلار 10 فروردین 1402/ وعده فرزین برای ثبات نرخ ارز شدنی است؟

  • کد خبر : 5784
  • ۰۹ فروردین ۱۴۰۲ - ۱۹:۴۵
پیش بینی قیمت دلار 10 فروردین 1402/ وعده فرزین برای ثبات نرخ ارز شدنی است؟
امروز روند صعودی قیمت دلار، این اسکناس آمریکایی را در کانال پنج نزدیک به سه پله بالا نشاند. فرزین برای سال جدید وعده ثبات نرخ ارز را داده است. اما آیا این وعده شدنی‌ست؟

به گزارش پایگاه خبری اقتصاد جوان نیوز امروز قیمت دلار در کانال جدید، سه پله افزایش قیمت داشت. از نخستین روز گشایش بازارها در سال جدید قیمت دلار بر مدار صعودی قرار دارد و در کانال پنج ایستاده است.

امروز ۹ فروردین ۱۴۰۲، قیمت دلار در بازارهای همسایه نیز افزایش داشت و سیگنال صعود را به تهران می‌داد. این اسکناس آمریکایی در روزهای پایانی سال گذشته متاثر از خوش‌بینی برخی رویدادها و توافقات سیاسی در مسیر کاهش قیمت قرار گرفت و از قله ۶۰ هزار تومانی عقب‌نشینی کرد.

اگرچه معامله‌گران انتظار داشتند با آغاز به کار بازارها در سال جدید روند قیمت دلار نزولی نه، حداقل در روند باثباتی قرار گیرد، اما با فروکش کردن خوشبینی‌های سیاسی قیمت دلار در مسیر قله قدم برداشت.

یخ مرکز مبادله آب نشد!

قیمت دلار در مرکز مبادله ارز و طلا از زمان گشایش بازارها تا امروز نرخ جدیدی کشف نکرد. با وجود افزایش قیمت در بازار آزاد و اختلاف نزدیک ۱۳ هزار تومانی، این مرکز قیمت دلار را ۴۰ هزار و ۲۰۰ تومان اعلام کرده است. امروز اسکناس آمریکایی در نرخ توافقی صرافی‌های مجاز در آستانه تغییر کانال قرار گرفته و به مرز ۴۳ هزار تومان رسیده است.

دلار هرات امروز با قیمت ۵۳ هزار و ۸۰۰ تومان معامله شد. قیمت دلار سلیمانیه به ۵۳ هزار و ۲۹۰ تومان رسید. امروز دلار هرات با اختلاف اندکی از تهران، پرچمدار بیشترین قیمت در بازارهای همسایه است.

برای مهار تورم برنامه داریم

در حالی که قیمت دلار در حال صعود در کانال جدید است، محمدرضا فرزین در همایش بهار خدمت درباره «مهار تورم و افزایش تولید» در سال ۱۴۰۲، گفت: «باید اختیاراتی به بانک مرکزی داده شود تا بتوانیم اضافه ‌برداشت‌های بانک‌ها را کاهش دهیم. بخش عمده‌ای از این اضافه‌برداشت‌ها در تعداد محدودی از بانک است و برنامه مشخصی داریم که آن را به حداقل برسانیم.»

او وعده ثبات در نرخ ارز را داد و تاکید کرد: «برای مهار تورم و رساندن نرخ ارز به یک عدد با ثبات همه تلاش خود را می‌کنیم. برنامه‌ای که برای مهار تورم ارائه دادیم این است که آن را به کانال ۲۰ تا ۳۰ درصد برسانیم.»

همایش بهار خدمت ۶ فروردین ۱۴۰۲ با حضور رئیس جمهور و اعضای هیات دولت برای تبیین اولویت‌ها و سیاست‌های دولت در سال جدید برگزار شد.

لینک کوتاه : https://eghtesadejavannews.ir/?p=5784

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.